Thursday 25 August 2011

Humidistat Podešavanje

Ovlaživač je aparat koji se koristi za dodavanje vlage u vašem domu. Ako živite u suhom, hladnom regiji, nakon što je ovlaživač je potrebno da zaštiti svoju obitelj od opasnosti od suhoće. Prekomjerno suhi zrak može uzrokovati ispucale usne, oštećene kože, suhu kosu, svrbež nosa i sl. Ovlaživač zraka često radi u suradnji s klima uređaj za održavanje temperature i vlage u kući. Humidistat postavka vam omogućuje da dobijete željenu razinu vlažnosti u vašem domu. Također pročitajte na sušila.
Idealna Humidistat Podešavanje
Humidistat kontrole ili se nalaze u blizini termostat na glavnom katu, ako je vaš ovlaživač je dio centralnog sustava klimatizacije, ili može biti montiran na posebnom kanalu. Kada vaš ovlaživač radi uz sa svojim sustavom klima uređaj, morate prilagoditi postavke termostata zajedno s humidistat postavke. Humidistat postavka ovisi o nekoliko čimbenika koji su kao što slijedi:; Broj i vrsta stanara u kući. ; Vanjska temperatura zraka. ; Vrsta i plasman izolaciju u kući. ; Pare barijere. ; Učinkovitost vrijeme skidanja. , Tip prozora i vrata (uključujući okvire i džemovi). ; Bilo ili ne oluje prozori i vrata su instalirani. , Jer, toliko varijabli uključeno je gotovo nemoguće predvidjeti idealno humidistat postavku, koji će raditi za svako domaćinstvo. Morat ćete pronaći ono što postavka najbolje odgovara zahtjevima vaše kuće. Kao i većina od gore navedenih varijabli su specifične za svakog pojedinog domaćinstva, pružamo humidistat postavke prema vanjskoj temperaturi. Više o prednostima humidifier.
Humidistat Podešavanje i vanjske temperature
Ako vanjski temperatura iznad 20 º F, trebali biste postaviti svoj humidistat na 60 do 65%. Humidistat postavke u zimi mogu biti manje od toga. No, da će rijetko biti potrebno za postavljanje humidistat na nivou manje da se 60%. If your humidistat radi u suradnji s termostatom, a zatim možda morati prilagoditi temperaturu termostata kao dobro. Obično, humidistat kontrola rad klima uređaja na temelju vlage u zraku, dok je termostat kontrolira klima uređaj u skladu s topline. Na razini vlažnosti od 75%, u zraku je još vlažna i manje vruće, pa radna klima uređaj pokreće humidistat. Pod normalnim toplina-vlažnosti, potrebno je održavati razinu vlažnosti postavljanjem humidistat u 75% i termostat na 85 º F. Ako je soba zagrijava previše, a zatim ponovno humidistat u 85% i termostat na 70 º F. Više o vrstama ovlaživače zraka.
Morat ćete pratiti temperaturu varijacije u svojoj kući za nekoliko dana, da razumiju optimalne topline i vlage razine u kući. Ako je Vaš humidistat postavka je preniska a zatim vaš dom će se osjećati kao ledara. Previše vlage može dovesti do zamagljivanja prozora i svibanj čak i dovesti do unutarnje padalina. Greater vlage također stavlja vaše kuće na rizik od kalup i plijesni rastu. S druge strane, ako primijetite pukotina u drveni namještaj i podove, onda budite sigurni postoji suhoće u svojoj kući. Također, izvršiti ispitivanje leda stavljajući 3 kocke leda u čašu vode. Ako je vodena para ne kondenzira na vanjskoj strani stakla, to znači da ste vrlo manje vlage u vašem domu. Na taj slučaj, promijenite postavke humidistat na višu razinu.
Vi svibanj morati promijeniti humidistat postavku ako ste idući u održavanju kuće slobodna za dugo vremena. U tom slučaju je bolje da ga zadrži na nižoj razini kako bi se spriječio rast plijesni i plijesni.

No comments:

Post a Comment