Wednesday 31 August 2011

Groomsmen odjeća

Biti djever je čast koja dolazi s brojnim odgovornosti. Uz kao bliski suradnik od mladoženje, također je potrebno da se od najatraktivnijih gleda tip na svadbi (nakon mladoženja, naravno)! Odabir najbolje wedding odjeće za groomsmen može biti zamorno pogotovo kada uopće nisu u modne trendove. Dobro, groomsmen odjeće sve riječ o tome da još uvijek atraktivna suptilna u isto vrijeme. Želja stvari bi bio kao jednostavan kao ide na tržištu i dobivanje najviše jedinstven groomsmen odjeće u nekoliko minuta! Međutim, ne trebate brinuti jer sam ovdje da vam pomoći s dilemu odabira najboljih wedding haljinu za groomsmen.
Groomsmen odjeća Etiquette, tako, vi ste u ulozi jednog djever, koji je često najpouzdanijeg brat, kolega ili prijatelj mladoženje. Među svim groomsmen odgovornosti, kupuju svoj wedding odjeće je najboljim odgovornost. Groomsmen wedding odjeće je važno kao i mladoženje odjeće i stoga, planiranje za to mora dogoditi u isto vrijeme kao i za kupnju mladoženje ruhu. Najveća stvar za razmatranje je naravno vjenčanja temu. Ako je tradicionalna formalna wedding onda vam svibanj morati lijepo dolikuje smoking i odaberite jednu od opcija za boutonnieres za groomsmen. Tu može biti raspravu o boju smoking, ali biste trebali ići s bojom mladoženja's smoking. Odlučite se za jaknu po mjeri, prsluk, hlače podudaranje, i luk kravata. Više o formalnom vjenčanju ruhu.
Odredište vjenčanje groomsmen ruho, kad je odredište vjenčanje, morate biti posebno o mjestu vjenčanja. Ako vjenčanje održava se na plaži onda vam je potreban casual odjeća, a ako se održava u nekoj katedrali ili povijesni spomenik, zatim polu formalni wedding odjeća možda neće raditi dobro za tu prigodu. Trebate poduzeti odgovarajuće mjere da haljina doseže dobro u vrijeme vjenčanja odredište. Zbog toga, spakirajte odijelo u nositi-na torbu i nositi ga sa sobom. Neka sigurnost ljudi budu svjesni o tome. Let polaznici i ostalo osoblje će također biti pomoć u takvim scenarijima. Ako vjenčanje se planira na otvorenom, na krstarenje ili na plaži, onda morate odabrati formalni ili polu casual wedding ruhu. Trebate kupiti ili unajmiti lijep polu formalni wedding odjeće što je manje neizrazite regulacije i više stilski. Odlučite se za smoking i cummerbund s luk kravatu. Više o vjenčanje etiketa.
Plaže vjenčanje groomsmen ruho, Plaža vjenčanja su puno više chilled van i opušteno verzije uobičajenog formalnog vjenčanja. Dakle, imate puno prostora za eksperimentiranja s Vaše odjeće. When tražite groomsmen odjeće ideje za plažu vjenčanje, svoj posao dobiva još lakše. Vi samo trebate da biste bili sigurni da je odjeća koju nosite su prilično udobna za nošenje u teškim teče plaže vjetar i nisu neodoljiv za povremeni raspoloženje na vjenčanju. Ako želite, možete se odlučiti za jednostavan sportski kaput ili običan jutro odgovarati za događaj. Ali, pokušajte ga nositi u većini casual način. Slično kao i formalne odjeće, morate biti sigurni da je odjeća koju nose is dopunjuju mladoženje ruhu.
Casual groomsmen ruho, možete se odlučiti za dugim rukavima ili na pola rukava košulje, ali budite sigurni da ćete ih nositi na tipku način. Boja casual wedding odjeće odgovara temi vjenčanja, ali ne biste trebali suzdržati od pokušavate podebljano bojama. Idi na komotnu bijele lanene košulje s par khakis drawstring ili hlače. Također možete nositi svjetlo plava, bež, svijetlo narančasta, itd. najbolji izbor bio bi nositi kubanski guayabera i drugih komotnu majice s podebljano otisaka tropskog cvijeća i podudaraju se s par koljena dužine bijele gaćice. Uz odjeću, također trebate uzeti u obzir pribor i cipele. Nepotrebno je reći, cipele treba nadopuniti outfit da ste izabrali. Na primjer, izbjegavajte kožne cipele za povremeni ili plaže vjenčanje i papuče za formalnu wedding!
Vi svibanj također željeli čitati više na:; Muška odjeća Wedding, Wedding Poslijepodne ruho, postoji potreba za detaljnu raspravu i planiranje groomsmen odjeće prije vjenčanja. Rasprava mora uključivati ​​stvari kao što je wedding tema, mladoženja i nevjesta ruha ruho. Tipično, groomsmen željeli najam wedding odjeće i obuće, što nije uopće pogrešno. Možete pronaći veliki popusti na neke od glavnih modne trgovine, ako kupujete wedding attires za grupu.

No comments:

Post a Comment