Tuesday 23 August 2011

LCD vs Plazma vs DLP

Za potrošače koji žele kupiti stan screen TV Postoje mnoge opcije dostupne danas, tako da LCD vs plazma vs DLP TV usporedba će biti vrlo koristan. Svaki od tih televizora nude vrlo ugodan i tehnološki poboljšane doživljaj gledanja, tako da potrošač mora napraviti pažljivu analizu o tome koji je postavio na kupnju.
Postoje mnogi čimbenici kao što su kvaliteta slike, potencijalni problemi, cijena i servis opcije koje treba uzeti u obzir. Kupnja televizija skupa investicija danas, jer svi ti setovi cijene pošteno iznos novca. Proizvođači jedan određeni skup očito će ukazati na prednosti svojih proizvoda nad drugima, ali kupac ima pravo biti svjesni o tome u dubinu i detaljno LCD vs Plazma vs DLP usporedbu.
LCD televizore
LCD (Liquid Crystal Display) televizora su setovi u kojima se svaki piksel na ekranu je kontroliran od strane tekućine. Ova tekućina dodatno omogućuje piksela na zaslonu za promjenu boje. Početni LCD televizori su bili mnogo manji u veličini od onih koje danas, ali zahtjeve potrošača dovela je do proizvođači ih proizvode u mnogo većim veličinama.
Prednosti; LCD televizori su vrlo dobre za još slika. To je razlog zašto su tako popularni kao zasloni za stolna računala i prijenosna računala. ; Život LCD TV je oko 15 godina (ako se koristi za 6 sati dnevno u prosjeku). , Oni su lakši od plazma TV, i može se montirati na zid. ; Oni su vrlo učinkovite razine svjetline. , Nedostaci, LCD televizori nisu jako dobro s pokretnim slikama. Oni ostaviti mali trag tijekom pokreta, koja postaje vidljiva u većem veličine LCD TV. ; Gledanja LCD TV s kosim pogledom će umanjiti kvalitetu slike. ; LCD TV od 35 inča su puno skuplje nego njihovi kolege. ; Crna razine nisu efikasno rješavati na LCD televizore. ; LCD televizori imaju najveći iznos piksela kvarova, što dovodi do slabije slike. ; Ova informacija o LCD televizora bi trebao pomoći da dobijete jasniju sliku u plazmi vs LCD vs DLP analize. Također pročitajte o LED televizora.
Također pogledajte sljedeće:; LCD TV vodič Kalibracija; Kako LCD televizor rada, što je bolje - Plazma ili LCD TV, plazma TV
Plazma televizori smatraju se najboljim u HDTV (High Definition TV) segmenta. Plazma TV-i su vrlo slične staromodne boja televizori, u smislu da oni koriste stare katodne cijevi tehnologije. Tu su mali komadići plazma unutar TV-om, koji su uzbuđeni da bi uzrok piksela na zaslonu za promjenu njihove boje.
Prednosti; Plazma televizori mogu trajati oko 20 godina (ukoliko se koriste za 6 sati svaki dan). ; Nema odgode u kretanju piksela, nešto što je vrlo čest kod LCD televizora. ; Plazma TV može se promatrati iz bilo kojeg kuta, i to ne će utjecati na kvalitetu slike. ; Plazma televizori imaju jako dobar kontrast omjera. ; Plazma televizori se mogu montirati na zid. , Oni su relativno jeftinije od LCD televizora. , Nedostaci, problem plazma TV gorjeti u je najveća prijetnja. Ako još slika lijevo na zaslonu za dugo vremena, tamo će biti izgorjeti na snazi, te da mjesto će se trajno okaljana. Logo kanala je nešto što utječe na plazma televizorima drastično. ; Plazma televizori nisu dostupne u veličini manjoj od 37 inča. To znači da nije opcija za neke potrošače. ; U plazma vs LCD usporedbe potrošnje energije, troše plazma televizori daleko više energije od LCD TV. ; Važno je znati sve ove točke o plazma televizori ako obavljaju plazma vs LCD vs DLP usporedbu. Također pogledajte sljedeće:; plazma TV Problemi, plazma TV kalibracije; Kako Plazma TV rada; DLP TV
Mnogi ljudi često postavimo pitanje: Što znači DLP TV. Odgovor se može pronaći u činjenici da je prikaz u DLP (Digital Light Processing), TV-se proizvodi pomoću stražnje projekcije svjetla, a tu su i niz rotirajućih motora koji uzrokuju promjenu boje piksela promjenom količinu svjetla koja pada na njih. DLP TV nisu najnoviji ili flattest modela vani, ali oni imaju mnogo sljedbenika koji apsolutno ih vole. Štoviše, ovi televizori ekonomski naplaćuju kao dobro.
Prednosti; DLP televizori veći i bolji nego plazma TV ili LCD TV u kratkom roku. ; DLP TV-i su vrlo jeftini u odnosu na ove druge televizora. ; Ovi ekrani mogu biti veće od plazma ekranima ili LCD zaslona, ​​tako da je doživljaj gledanja će biti bolje. ; DLP potrošnja energije je manja od ostalih televizora. , Nedostaci, DLP televizori su velike, a zauzimaju puno više prostora nego LCD TV ili plazma TV. , A njihova kvaliteta slike nije dobar kao ostali televizora. ; Brzi pokretne objekte može ostaviti trag o zaslonu. ; Kutna gledanja ruševine iskustvo. ; Vrlo visoke troškove održavanja, jer je projektor će potrebno mijenjati s vremena na vrijeme. Pročitajte više o DLP TV problema. ; Također možete imati pogled na ovaj članak na LCD vs Plazma vs LED ako ste zainteresirani za LCD vs plazma vs vs DLP LED usporedbu.
Također pogledajte sljedeće:; Kako HDTV rada; Wall nosači za TV s ravnim ekranom, konačnici, izbor između LCD vs Plazma vs DLP padne u ruke potrošača, i morate napraviti jedan informirane odluke nakon toga dovoljno istraživanja. Kupiti nešto što odgovara Vašem proračunu i vaše potrebe, te ćete moći uživati ​​u najbolje iskustvo gledanja za sebe.

No comments:

Post a Comment