Thursday 25 August 2011

Lucky Bambus Care Upute

Osim dodavanjem svježeg bilješku na svoj interijere, sretan bambusa biljka također vjerovao donijeti sreću. Prema feng shui, sretni bambus biljka je simbol sreće, uspjeha i hrabrost. To je rekao da se luckiest, kada primili kao dar. Međutim, svatko može kupiti ove biljke i krasiti njihove dom. Osim sreće faktor, sretni bambus biljka je vrlo lako briga za, kao što je nije neuredan. Ovaj članak može vam pružiti s nekim sretnika bambusa skrb upute, koje mogu dokazati korisne u raste ovu biljku.
Što je sretan Bambus bilja?
Iako, poznata diljem svijeta dok sretan bambusa, ova biljka nije bambus i nije povezan s bambusa biljke. U stvari, sretni bambus je vrsta iz roda Dracaena i znanstveno ime je Dracaena sanderiana. Ova biljka je porijeklom iz nekih dijelova Afrike i Azije, a najčešće se nalazi u prašume ovih regija. Propagacije kroz je stabljike reznice, koje se uglavnom uzgaja u vodi. Lucky bambusa može napredovati u gotovo svim zatvorenim uvjetima i zahtijevaju vrlo manje održavanja. Međutim, osnovno razumijevanje o tome da se brine za sretan bambusa će uvijek biti koristan. Neka nas pogledajte na razne aspekte sretan bambusa skrbi.
Lucky Bamboo Care Tips
Iako, sretni bambus biljka se smatra ne-neuredna biljka, to ne znači da ga možete ignorirati u potpunosti. Malo skrbi o svojoj lokaciji, light uvjetima, vode i hranjivih tvari zahtjevima je neizbježna. Sljedeći sretan bambusa upute skrb može dokazati koristan u uzgoju zdravog bilja u vašem domu. , A prije svega stvar za upamtiti je da uvijek kupiti zdravu biljku. Listovi trebaju biti zelene i svježe i biljke ne bi trebali imati bilo loše mirisa. Zdrave biljke će imati korijene, koji su crvenkaste boje i zdrav zeleni izdanci. Ti može rasti sretan biljka bambus u vodi i tlu. Odaberite spremnik, to je najmanje dva inča jači od same biljke. Mjesto oblutaka ili drugih ukrasnih kamenje na dnu, tako da su korijeni dobiti podršku rasti. Dodajte malo vode u kontejner, no, pobrinite se da je razina vode ispod vrha kamena. ; Ukoliko želite uzgajati biljke u tlu, koristite potting miješati da sadrži jednake dijelove pijeska, treseta mahovine i tla, kako bi osigurao dobre drenaže. ; Iako biljka može napredovati u različitim zatvorenim uvjetima, bolje je da ih se daleko od izravnog sunčevog svjetla i AC grijalica ili otvore. Previše vrućine ili hladnoće nije dobro za sretan bambusa biljke. Bolje je staviti ih u mjestima, gdje će dobiti puno indirektne sunčeve svjetlosti i temperaturu, koja varira između 65-70 ° C, filtrirane vode je prednost za ovu biljku, a posebno one, koje se uzgajaju u vodi. Vi svibanj koristiti destilirana ili pitke vode previše. Međutim, voda iz slavine svibanj sadrže kemikalije, koje mogu naškoditi biljci. ; U slučaju, da su ova biljka raste u vodi, a zatim, pobrinite se da mijenjati vodu svaki tjedan i operite biljnim i kamenje, prije nego što ih zamijeniti u kontejner. : "Za sretan bambusa biljke, koje se uzgajaju u tlu, zalijevanje treba biti učinjeno u redovitim razmacima. Tlo uvijek mora biti održavana na malo vlažnom stanju. , Ako ste pronašli vaš sretan bambusa lišća uzimajući žuta, to može biti zbog previše izravnoj sunčevoj svjetlosti ili zbog kemikalija u vodi iz slavine. Pročitajte više na sreću bambusa biljke: bambus zatvoreni biljka smislu i skrb. , Iako, ova biljka ne zahtijevaju hranjenje, možete koristiti razrijeđen hrana biljka povremeno. , Sada, imate osnovnu ideju o skrbi za sretan bambusa. Nadajući se gore, rekao je sretni bambus njegu upute će vam pomoći u rastu zdrave sretan bambusa biljke u vašem domu koji donose vam puno sreće.

No comments:

Post a Comment