Thursday 25 August 2011

Stvari za reći na svoju Girlfriend

Impressing svoju djevojku je svaki tip umjetnost koja treba naučiti za svojim dobrim. Način na koji se razgovarati s djevojkom, vaš stav prema njezinim riječima, žrtve koju ćete napraviti za nju su stvari koje su važne kako bi održali zdrav odnos sa svojim djevojkom. Mnogo puta dečki završiti govoreći pogrešnu stvari na krivo puta i to svibanj rezultat na kraju odnosa. Razumijevanje toga reći na svoj djevojka je lako za ljude koji imaju određenu razinu zrelosti. Stvari za razgovor na svoju djevojku spominje u narednih nekoliko paragrafa će vam pomoći bolje razumjeti.
Načini komuniciranja s djevojkom
Slatke stvari za reći u vašu djevojka će ovisiti o situaciji i okolnostima prevladava u to vrijeme. Dok vi interakciju s svoju djevojku, trebali zapamtiti da govoreći do točke je vrlo važno. Vrstu jezika koristite također pitanjima puno. Ako je vaš jezik prostački, nema djevojku će se osjećati naklonost razgovor s vama i nastaviti odnos s vama.
Hvaleći your girlfriend izgledom govoreći Ti si najljepši djevojka sam ikada sreo ili ste lijepa kao princeza bi biti fino ideja. Sjetite se da ne biste trebali koristiti previše pretjerivanja jer ona svibanj mislite da niste joj hvaleći iz vašeg srca. Vaš razgovor treba prirodne koji će molimo your girlfriend. Sada, Pretpostavljam da ste imali velike borbe s vašim djevojka nedavno i vi ste u raspoloženju da bi se s njom. Kako ćete joj pristupiti? Što biste trebali reći? Odgovor je jednostavan. Možete reći žao mi draga, ja sam reagirao na krivi način ili mi dati još jednu šansu, a ja ću vas rado tijekom mog života. Kao dobar dečko, trebali biste uvijek biti puna iznenađenja kao djevojčice jednostavno ih ljubav. Što možete učiniti je otići do vaše djevojke mjesto i nju pozvati na party u vašem domu ili za film u obližnjem multipleks. Možete to reći u hladnom način kao što je, Hej, neka ide za film zajedno.
Osim ovih, postoji mnogo više lijepe stvari reći da svoju djevojku. Možete discus teme kao što visoko obrazovanje i karijeru s vašom djevojkom. Reći joj svoju budućnost obrazovanje planove i joj pitati što joj planovi su. Također možete raspravljati o temama kao što je posao, sporta, politike, povijesti, itd. Možete ju pitati o njoj raznolik interesi, koja joj omiljena sportska osobnost, kakva knjiga ona voli. Nema glad tema koje možete razgovarati svoju djevojku o. Razgovor s djevojkom mogu biti dobar spoj ozbiljan kao i casual stvari. Možete joj pitati o njoj hobijima i opće voli i dislikes. Možete raspravljati o različitih načina obilježavanja velikih događaja kao što su rođendani i vjenčanja obljetnice. Ta rasprava mogu biti vrlo korisno ako imate proslaviti svoju djevojku rođendan. Ako imate izgraditi solidnu osoban odnos sa svojim djevojkom, zatim razgovor s njom o njezinoj obitelji je važno, jer to će vam pomoći da razumijete više o njoj. Možete joj pitati o njenih roditelja okupacije i njihove interese.
Jedan od najinteresantnijih stvari za reći u vašu djevojka je opisala destinacija za odmor. Je pitam pitanja o njoj omiljeni praznik odredište i razlog iza joj izboru koja mjesto. Također možete raspravljati o temama poput odnosa, ljubav i brak. Kada želite biti natrag?, Sjećam Vam puno! su stvari koje treba reći svoju djevojku kada joj nedostajati.
Oni muškarci koji žele znati više o interakciji s prijateljicama može značiti:; Sweet Stvari reći vaš girl Friend; Ljubav Stvari Kaži tvoj djevojka; To su neke mnoge stvari reći da svoju djevojku. Dok interakciji s njom, ne samo ići na pričaju ono što osjećam ali također dati joj priliku izraziti joj pogleda. Sigurno, slijedeći ove upute i dating savjete za muškarce, nikada nećete napraviti joj ljut ili frustriran.

No comments:

Post a Comment