Tuesday 30 August 2011

Svadbene svečanosti Outline

Vjenčanje je krajnji proslava sjedinjenja par. Ovoj svečanosti pečata zavoljeli odnos para svetim bračne zavjete. Na žalost, značaj i svetosti obreda vjenčanja sada dana, zamračena od materijalnih stvari kao što je mjesto, izbornik, vjenčanice, vjenčanje fotografija, vjenčanje dekoracije, itd. Bez obzira da li se ide za civilno vjenčanje ili vjerski jedna, Da li ste sigurni treba dati vaše vjenčanje svečanosti konture jedne ozbiljne misli. Tu je i vjerska važnost koja se pridaje svaki čin u ceremonije vjenčanja. S obzirom na nastavku je tradicionalna katolička svadbene svečanosti konture. Pročitajte više o katoličkom programu ceremonije vjenčanja.
Tradicionalna vjenčanja Outline
Procesijski; Svaki svadbene svečanosti počinje prikazom svadbeni party i nevjeste. Gosti su obično zauzeti svoje sjedala prije dolaska svadbeni party. Tu je definitivno slijed u kojem povorka odvija. Roditelji su da sjede čim povorka je postavljen na glazbu. Kasnije, bridesmaids hoda prolaz, u pratnji groomsmen. Ova grupa je onda slijedi djeveruša, u pratnji najbolji čovjek. Prsten nositelj i cvijeća dolaze sljedeće, a potom i nevjesta. Mladenka je svibanj ili svibanj ne dolaze s pratnjom. Ako ona ne, to je uobičajeno za officiant ili ministar pitati: "Tko predstavlja ______ biti u braku s _____? ', U pratnji mladenke.
Pozdrav, ministar ili officiant koji promatra svečanosti dobrodošlicu gostima te ih hvala za sudjelovanje na svečanosti. Duljina pozdrav može se razlikovati ovisno o naravi vjenčanja. The officiant jednostavno može rezervni nekoliko riječi dobrodošlice gostima a zatim nastavite na stvarni obred ili on može ići na razradu vremenski tijek par odnos. Pročitaj više na vjenčanje govorima.
Izjava namjere, a officiant objašnjava svrha i namjera par vjenčati jedni druge. On je također izjavljuje da je par oženio iz svoje slobodno oporuke. On također može objasniti značenje braka ustanove i bezbroj kvalitete potrebne da bi uspješan brak.
Pitanje namjere, a zatim officiant potvrđuje namjeru brak postavlja pitanje o namjeri da mladenka i mladoženja. The officiant can izraz pitanje namjere se na taj način, _____ _____ vi odaberete da svoju ženu (muža), pratilac i prijatelj, i da li obećanje da će joj ljubav (njega), poštovanje joj (mu) i prihvatiti ju (ga ) kao i jednak kroz sve promjene okolnosti vašeg života zajedno? Ako je tako, recimo, 'ja'.
Blagoslovi skupa, a officiant poziva goste na tuš par s njihovim blagoslovom. Imaju li svi od vas dati svoj blagoslov na ovaj brak? Ako je tako, kažu, 'Mi radimo' su precizne riječi izgovorene od strane officiant. Pročitajte više o tome kako pisati svoj vlastiti vjenčanje zavjete.
Zavjeti burzi, a to je najvažniji dio ceremonija vjenčanja i najviše emocionalne kao jedan. Cijelo vjenčanje vrti oko vjenčanje zavjete, pa su neke parove čine ovaj čin posebnu pišući svoje vjenčanje zavjete. The officiant opet dovodi u pitanje par ako oni stvarno žele biti jedni s drugima, na koje oni odgovaraju, ja _____ _____ vas da se moj bračni (supruga, suprug), imati i držati od ovog dana nadalje, za bolje, za gore, za bogatije, za siromašnije, u zdravlju i bolesti, u radosti iu tuzi, da ljubiti i cijeniti, dok smo oboje će živjeti. Dajem ti ovaj prsten kao znak moje obećanje.
Prstenova burzi; prstenova razmjena počinje odmah nakon razmjene zavjete. Prsten donosioca ili najbolji čovjek drži vjenčano prstenje za nevjesta i mladoženja. Par gaćice prstenova u svaki drugi prstima kako bi se zgusnuo svoje vjenčanje zavjete. Prstenovi simboliziraju besmrtan ljubav, strast i predanost jedni prema drugima.
Brak izreke, a officiant proglašava par kao službeno vjenčan. On može reći stvar ili dvije o važnosti braka, a zatim kaže da najvažnije rečenice u cijelom svadbene svečanosti, koja je sada možete poljubi mladenku! Mladoženja zatim ljubi mladenka pokazati novi početak.
Predstavljanje; Par se tada predstavio kao službeno vjenčan je officiant, po prvi put pred gostima.
Završni, a mladenka i mladoženja onda hoda niz prolaz zajedno za vjenčanja, zatim njihovim roditeljima i svatove. Ovo je ljepušan velik dio povorka u obrnutom, samo je mnogo manje formalna. Bučnoj proslavi onda slijedi, torta se sastoji od rezanja i ples!
Također pročitajte o; svadbene svečanosti Skripta, tradicionalne indijske svadbene svečanosti, a iznad svadbene svečanosti obris samo je predviđeno za referencu. Možete izmijeniti djeluje kao po vaše udobnosti ili možete dodati svoje osobne dotakne svaki čin. Nakon svih svojih Vaše vjenčanje i imate svako pravo kako bi ga sjećanju.

No comments:

Post a Comment