Monday 22 August 2011

Kovrčava kosa updos

Kovrčava kosa je teško upravljati, međutim, s nekim osnovnim njegu kose i styling savjete, moľete napraviti kovrčavu grivu više rukovanje. Iako, ravnu kosu je lakše rukovanje nego kovrčavu kosu, kovrčava kosa daje više romantičnih i prodoran pogled. Ravnu kosu uglavnom daje formalna izgled, ali da ide za više neuredan ili romantično gledati treba ići s kovrčavom frizura hair updo. Ovdje su neke savjete o tome kako izraditi tvoj ravnu kosu kovrčavu i različite kovrčava kosa updos.
Kako da biste dobili kovrčava kosa
Šampon kosu i nakon pranja nanesite regenerator za 2-3 minuta, a zatim opet oprati kosu čist. Ručnik suhu kosu, na mokru kosu nanesite sprej morske soli ili kovrčanje kose pjenu. Da biste dobili valovita kosa, poviti kosu. Neka vaša kosa suha, naravno, i vi ćete imati seksi plaži valova. Ako želite da se dobro definirane vitica vitice, zatim brzo okretanje dijelove vaše kose na kažiprst i puhati suho.
Ako želite učiniti neredu updos zatim operite kosu isti dan. Ipak, ako želite stvoriti wedding frizura ili maturalne frizure, a zatim operite kosu dan prije. To će spriječiti bilo kakve kovrča, i čine kosu više rukovanje za kovrčava frizura stvorit ćete sljedeći dan.
Updos za kovrčavu kosu
Jednostavno kovrčava kosa updos: Ako ste u žurbi i ne mogu upravljati svojim kovrčavu kosu, onda ovdje lako updos for kovrčavu kosu koji će vas spasiti od loše hair dan. Use gusta češalj zub ili scoop kosu koristeći prstom te ih podmiriti dolje na vrhu vaše glave u labav kolač, koristite gumicu. Uzmi neke malo valovito niti od strane kako bi ublažio svoj izgled, i nekoliko malih vlasi vaše kose u blizini potiljak vrata. This neredu updo će dati casual i seksi izgled.
Ovdje je još jedan brzi lako updos ideja ako imate vrlo kovrčavu kosu koja ne podliježe. Češalj kosu, i bočni dio njih. Tada obliku dvije francuske pletenica stilova na strane, i tvore više jednostavno pletenica pomoću ostatak kose. Zatim roll pletenica na glavi u obliku kolač, a siguran s kosom igle.
Kovrčava kosa updos za školsku: Ako ste obličje za neki sladak kovrčavu kosu updos, a zatim koristiti ove ideje. This kovrčava updo također radi za vrlo kratku kosu. Češalj sve vaše leđa i da ih sigurno u uskoj kovrčavu kosu kolač, na vrhu vaše glave. Tada koristite neki pametan srebro headbands ili kosu. Ako imate kratke kovrčave kose, nemojte ga vezati u kolač, samo ih je češalj natrag i to sigurno s headbands.
Kovrčava kosa updos for Prom: Ako ste u potrazi za elegantan obličje updo for prom onda koristiti ove ideje. Scoop sve svoje kose, i odvojene na vrhu i dnu kose, zatim vezati na vrh kosu u kolač, i ostaviti ostatak kose otvoren. This frizura polovina updo izgleda super sa visećim naušnicama.
Kovrčava kosa updos za vjenčanja: Za vjenčanje morate stvoriti romantičnu i elegantan izgled. Evo, su ideja napraviti prekrasne frizure updo vjenčanje. Srednji dio kosu koristite češalj, a zatim prstima i kašičica kose te ih stavite u kolač u blizini potiljak i vrat. Zatim uzmite nekoliko nitima od strane omekšati svoj izgled. Stavite neke lijepe igle kosu u kolač, kako bi vaš frizuru izgledati još ljepše.
To su razne ideje za kovrčavu kosu updos. Tako, koristite gore navedene ideje stvoriti lijepog izgleda updos, i koristiti lak za kosu nakon što su učinili stvaranje frizuru, za bolje i duže čekanje.

No comments:

Post a Comment