Friday 19 August 2011

Rock Garden dizajni

Spomenuti new age vrtova i uređenje ne može biti potpun bez spominjanja rock vrtove. Rock vrt, kao i većina nas, je vrsta vrt koji uključuje znatnu korištenje stijena ili kamenja. To je teemed s biljke porijeklom stjenovite ili alpsko postavke. Rock vrtovi mogu dati vrlo jedinstveni dimenziju krajolik, poput kuće ili ureda ili može stajati na svojim nogama. Da li ovaj prijedlog jedan interes rock vrt vas? Pa, ako on ne, ti ne bi želite propustiti ove dizajne rock vrt!
Rock Garden Ideje i dizajni
Rock Garden Idea # 1, predočiti ovaj - lijepi rock vrt koji nema naznaka umjetne elementa u njoj. Što vam je potrebno za to? Pa, ideja da bi se na najbolji mogući korištenje okućnice koje su, naravno, stjenovite i neujednačena. Oni se mogu mijenjati pomoću kamena trupaca i panjeva kao glavni elementi, umjesto da se uklone. Izolirani gromada s druge strane može djelovati kao ukrasa i kontejnera. Možete imati drvo koraci odmara na šljunak, put obložene stijene, biljke i kamenih gromada. Paprati, smrče i evergreena su veliki za rock vrt. Pročitajte više na vrt dekor ideje.
Rock Garden Ideja # 2; Ova ideja je super ako ste u potrazi, bilo za rijeku rock vrt dizajna ili mali rock vrt dizajna. Razmislite o izgradnji suhom riječnom koritu preko rock vrt. To može biti učinjeno uz pomoć glatka okruglog kamenja, ovisno o tome koji je lako dostupan na vašem području. To može raditi dobro za AA broj rock vrt dizajn, posebno za one manje, manje krajobraznog je kao potreban za razliku od drugih. Nadalje, nakon što je suho korito rijeke izgled može dati osjećaj rijeke i djeluje kao prirodni put vodi kroz vrt.
Rock Garden Ideja # 3.; rock vrt okreće oko vodopada će dodati potpuno drugu dimenziju na vrt. Dobar dio je da ste opciju da li to učiniti sa ili bez ribnjak. Sorte koje dolaze bez bare cirkuliraju vode bez velikog bazena. Zvuk i vizualni efekt može se postići s vodopadom. Vjeverice, ptice i druge divlje životinje mogu dodatno unaprijediti cijeli set up rock vrt dizajna. Pročitajte više o cvjetnjak nokautirati dizajna i ideje.
Rock Garden Ideja # 4; Razgovor o japanskim dizajnom rock vrt i zen rock vrt dizajnira, voda i mostovi su vrlo važne aspekte ove dvije. Ako razmišljate o japanskom stilu, ili zen stil rock vrt, most je potrebno dodati na dizajn koji uključuje otok i ribnjak. Most ne mora biti konvencionalne, to čak može biti učinjeno uz pomoć pločama od kamena. Uredan i vijugave staze su još jedan ključni aspekt japanske rock vrt dizajn. Pročitajte više o kući ideje krajolika dizajn.
Rock Garden Ideja # 5.; Normalno, ti bi želite napraviti u vrtu izravno na terenu. Ali ako želite da ima jedan od onih različitih rock vrt dizajna, vrt dizajniran kako bi odgovarao dovoljno velik korito može se kao dobar kao konvencionalni rock vrt. Isti tip Alpinaca mogu koristiti kao što bi u redovnoj rock vrt. Kameni zidovi su još jedan dobar izbor dati vrt okomiti izgled. Prazno mjesto može se popuniti sa zemljom i trajnica.
Više komplicirana dizajn teže to bi mogao biti održavati, pa ključ će biti da i dalje ostane jednostavan, ravno i kompaktan. Štoviše, više prirodne to je bolje to će biti. Rock vrt dizajni su najbolje provode u vezi s otvoreni dnevni područjima - lako vidjeti iz palubi ili prozor. Pročitajte više o xeriscape vrtu.
Planiranja, tako da su na 'rock' uskoro? Sve najbolje!

No comments:

Post a Comment