Thursday 18 August 2011

Začepljen Ocijedite

Voda ne pražnjenje iz umivaonika, sudopera ili kada je dosadan iskustvo za sve i svašta. To se događa uglavnom kada su neke krhotine poput čestica hrane, ulja, masti, sapun i kosa, blokira prolaz vode. Također se može pojaviti kao rezultat mineralnih izgraditi unutar odvod uzrokovane tvrdom vodom. Mi osjećamo apsolutno nemoćni u takvom stanju. Ono što čini problem sve teže je da većina nas ne imati znanje vodovod. Dakle, skloni smo osloniti na profesionalci jasno začepljene odvodne cijevi. Međutim, iznajmljivanje profesionalne je skup posao. Iz tog razloga, u sljedećem poglavlju ćemo razmotriti neke domaće rješenje odčepiti odvod. Pročitajte više o tome kako odčepiti odvod.
Začepljen izlučivanje Početna lijekovi
U većini slučajeva, to je utvrdio da je začepljen odvod nije veliki problem i može se rukovati s nekim jednostavnim alatima i materijalima koji su lako dostupni u našim domovima. Evo nekoliko takvih lijekova:
Topla voda: Ovo je stara začepljen izlučivanje home pravni lijek, koji dobro radi kada odvod nije potpuno začepljen, ali voda je draining iz prilično sporo. Prelijte vruće vode kojoj malo soli dodan je u odvod. Vruće vode će isprati sva masna stvari koje ometaju proces isušivanje. Nakon što je odvod je otvorio, pobrinite se da preliti vrelom posoljene vode u odvod jednom tjedno, kako bi spriječio takva začepljenja u budućnosti.
Soda za pečenje: Ovo je još jedan izvrstan lijek za začepljene odvod. Soda za pečenje može se koristiti za pripremu domaće drenažu čistiju. Uzmi jednu šalicu svaki od sode bikarbone i soli, a jednu četvrtinu šalice vrhnja kamenca u kontejner. Izmiješati ih ispravno i ulijte dio ovog suhu smjesu u začepljen odvod. Nakon toga ulijte dvije šalice kipuće vode u odvod. Ostavite ga preko noći netaknuta. Sljedećeg jutra, isprati odvod s toplom vodom i naći ćete odvod uklonjena. Isto tako, možete koristiti rastvor sode bikarbone i bijeli ocat otvoriti začepljenje odvoda. Oba ova sredstva za čišćenje odvoda mogu otvoriti ni loše začepljen izlučivalo.
Perilica Soda: Uzmite oko 3 galoni kipuće vode u kontejner i dodati neke pranje soda u nju i miješati temeljito dobiti sapunskoj lužini. Sipati ga u clogged odvod noću i ostavite ga da stajati preko noći. Sljedećeg jutra, naći ćete da sve masti i nečistoće izgraditi je ispiru.
Trgovački Drain čišćenje: Možete dobiti komercijalne izlučivalo čišćenje od bilo kojeg dućana home poboljšanje u vašem području. Pročitajte uputama na etiketi i koristiti ga skladu s tim. Ove odvod za čišćenje sadrže opora kemikalije koje se mogu spaliti kožu i davati otrovne pare. Dakle, oni bi trebali biti postupati pažljivo. Zaštitite se s rukavicama, maskom i naočalama i zadržati radno područje dobro prozračenom.
Vodoinstalater Snake: Morate imati vidio vodoinstalater zmija sa profesionalnim vodoinstalateri koji ga koristiti za WC odčepiti odvodne kanale. Ali to može koristiti za jasan druge kanalizaciju kao dobro. Ovaj alat se sastoje od duge žice, koja je u dužini od oko 20 metara i promjera je oko tri osmine inča. Prije svega, uklonite čep na otvaranju drenažu. Gurnite bušilica ravno unutar začepljen odvod. Kao što osjećate bloka u slivnik, okrenuti ručka, kako bi se rodila preko začepljenja stvari. Zatim bilo gurnuti clogging materijal tako da prolazi kroz odvodne cijevi ili ga povući iz odvoda.
Također pogledajte na:; odčepiti sudoperom, kako odčepiti jedna kupaonica sudoper, odčepiti Kada Ocijedite; Nakon začepljen odvod je očišćen, trebali biste poduzeti neke preventivne mjere kako bi se spriječilo njegovo daljnje ponavljanje. Nikad ne pokušati odvod dolje kuhanje masti kroz kuhinjski sudoper. ih zbrinite off u limenke. Kupaonica izlučivanje su začepljen uglavnom kose. Tako ih ukloniti redovito kako bi se izbjeglo začepljenje gore.

No comments:

Post a Comment