Saturday 20 August 2011

Ponavljajući Dreams

Sve stvari jedna je zaboravio krik za pomoć u snove.; ~ Elias Canetti
Kao što ime sugerira, ponavljajući snovi su snovi koje se javljaju vrlo često. Dok je pokušavao objasniti ovu pojavu, nekoliko psihologa i san Analitičari kažu da ponavljajući snovi su načine ostvarivanja važne poruke iz podsvijesti u svjesni um. To znači da, dok ne razumjeti pravi izvor ili uzrok san, i to točno, vi ste vjerojatno da će imati ponavljajući san. Bilo ili ne želite ispraviti to ovisi o vrsti sna imate. Neke vrste snova ostaviti vas više zabrinuti od prije, a najvjerojatnije ometati previše biti u mogućnosti da se koncentriraju na svoj dnevni raspored. To također mogu biti nazvao kao ponavljajućih noćne more. S druge strane, vi svibanj imati ponavlja snove koje ne utječu na vas u negativnom način, ili ne bi bilo razlike na sve.
Razumijevanje Ponavljajući Dreams
Kao što je spomenuto prije, ponavljajući san pokušava dostaviti poruku koju ne primijetiti, koji se odnose na neku vrstu straha, tjeskobe ili sumnje ste gajili duboko u sebi. U nekim se slučajevima, koji se ponavlja san može predstavljati tijeku događaj u vašem životu. On svibanj ne biti točna replika, već metaforički zastupanje u stvarnom životu situacija. Na kraju, ponavljajući snovi mogu pojaviti za kratko vrijeme, možda kada se prolazi fiziološka traume, čak i visoka temperatura. U pokušaju razumijevanja snove koji su ponavljajući, istraživači su primijetili da dok je cijeli scenarij može biti isti, mali detalji uvijek stalno mijenja. Na primjer, vi svibanj naći se lovi, no osoba ili životinja jurnjava ste svibanj varirati. This, psiholozi reći, je način težak da biste dobili poruku preko na razne načine. Ponavljajući snovi se mogu pojaviti u svakoj fazi života, počevši od djetinjstva do adolescencije do odrasle dobi. Ponekad, san vam svibanj imati imao kao dijete će nestati s vremenom i zaustaviti se javljaju zajedno tijekom adolescencije. To znači da je proganjaju ili straha situaciji da ste bili prolazi kroz nije bavio. Tu je još jedan uvid u psihologiju snova i detaljno pogledati u ponavljajućih snova - što oni znače.
Zajednički Ponavljajući Snovi i njihova značenja
Istraživanja su pokazala da mnogo ljudi imaju vrlo slične ponavljajućim snovima. Značenja i tumačenja tih snova su uspostavljeni nakon opsežnog istraživanja. Ovdje su neke od najčešćih ponavljajućih snova, analizirani. ; Budući da je otjerao: Ako san se lovi, to podrazumijeva da se pokušavate izbjegnu neke vrste stvarnosti ili čak i sjećanje da ste pokopali u svom nesvjesnom umu. Ovi su snovi uzrokovati porast snažnih emocija, koje uključuju ljutnju, strah, tjeskoba i ljubomora. To također može značiti da se pokušavate boriti za opstanak, u nekoj vrsti trajne situacije u vašem životu. Međutim, druga strana medalje odražava da je brojka jurnjava vam svibanj biti netko ili nešto pozitivno, koja je prisutna u vašem životu, a netko možda nisu priznati. ; Padaju Zubi: Mnogi sanjari su tvrdili da oni često imaju san, gdje su primijetiti njihove zubi ispadati. Stručnjaci sugeriraju da oni koji imaju takve snove smatraju da oni nisu u stanju održavati kontrolu nad određenoj situaciji, i osjećati bespomoćno. To također može značiti imate problema bave pitanjima o sebi i samopouzdanje, gdje ćete naći sebe ne mogu reći ono što je na vašem umu. Na kraju, ponavljajući snovi o zubima pada može značiti da ste zabrinuti o nekim aspekt vašeg izgleda, u vezi koje rješenje se čini nedostižnim. Ovdje je in-dubina pogledati u zube pada san. ; Trapped: Mnogo puta, svibanj ste imali osjećaj da su zarobljeni u određenom mjestu, i pronaći da morate nigdje ići, ili ne znam gdje ići. Ovakav san je jasan prikaz situacije u vašem životu, gdje ste zapravo zarobljeni ili klaustrofobičan osjećaj, možda se situacija u vašoj kući, odnosno na poslu ili u vezi. ; Nedostaje Ispit: Ovaj san, gdje ćete propustiti jedan ispit ili pronaći sebe dostizanje kasno za ispit, zapravo može ostaviti osjećaj vrlo uznemiren. Strah povezan s nedostatkom ispit može se očituje iz činjenice da ste svibanj imati je propustila priliku važan u vašem životu, ili žaljenje nedostaje jedan. ; Padaju: ponavljajućih snova u kojoj ćete naći sebe padaju može značiti nedostatak podrške prema jednom od Vaših nastojanja, ili osjećaja napuštenosti od strane nekoga blizu vas. ; Vi svibanj također uzeti pogledati na ove druge san tumačenja.
Zaustavljanje Ponavljajući Dreams
Kao što je spomenuto prije, vrsta ponavljajućih snova imate će vam pomoći da odlučite da li ili ne želite da ih zaustaviti. Također, nakon razumijevanje značenja svoj san, vi svibanj želite preispitivati ​​se i kopati dublje kako bi pronašli izvor ili uzrok san. U konačnici, to je jedino rješenje da se zaustavi ponavljajući san. Zajednička A tumačenje sna ne može vam odgovarati completely, a druge mogu biti razlog da imaju određenu san. , Za zaustavljanje ponavlja san, morat ćete ponovno proživjeti san nakon što su budni, i zapisati podatke o snu. Iako je ovaj svibanj biti traumatično za neki od vas, to je start okrenut prema vaše skrivene misli i strahove. ; Pokušajte i analizirati situaciju oko vremena kada ste imali san. Bio je to situacija koja je uzrokovala i vi puno stresa ili straha? Zapisnik svakom slučaju sna, i analizirati situaciju oko tog vremena. Vi svibanj biti u mogućnosti povezivati ​​svoj ponavlja san u stvarnom životu situacija. , Pisanje svoje snove, i pokušavate povezati različite aspekte svog san može vam pomoći da ga se odnose na potisnute memorije ili neki drugi aspekt svog stvarnog života koje su izbjegavanje. , Na kraju, ako ovaj cijeli proces osjeća previše traumatično, konzalting stručne pomoći će vam eliminirati vaše pokopan razmišljanjima i strahovima, a zatim vam pomoći u prevladavanju ovaj uzorak od ponavljajućih snova. ; Različite definicije ponavljajućih snova kao što ih kao odraz podsvijesti misli, ili ih kao odraz stvarnog života situacijama i izaziva duga emocija, sve točke na jedan konačan odgovor: to je sve u umu. Dobra stvar je da to može mijenjati, a uz malo svjesni napor, možete prekapati u podsvijesti i slobodno se ponavljaju tako često sanja da se vratiti k vama dosađivati.

No comments:

Post a Comment