Wednesday 24 August 2011

Hair Nijansa

Za one od vas koji su zbunjeni o tome točno što je kosa ton, odgovor je jednostavan. To je isto kao i kosa boje. Kada se odlučiti za boju sve svoje kose, vi ste se opredjeljuju za kosu toniranje. Kosa ton radi samo zamijeniti prirodnu boju kose kao protiv ispadanja bijeljenje, da trake prirodne boje vaše kose. Hair preljev je bolje ako želite posvijetliti ili potamniti kosu na boju pripadaju istoj obitelji kao da je od svog izvornog boju kose. Na primjer, ako želite ići plavuša, a ton kosa će raditi samo ako svjetlo smeđu kosu. To je zbog toga ton ima sposobnost da mijenja prirodnu boju kose do četiri nijanse svjetlije. U svakom slučaju, ako želite ići na kosu preljev, provjerite je li vaša kosa nije nedavno bijeljene ili obojene. Hair tonova najbolje rade kada se primijeni na prirodnu boju kose. Kemikalija sadržana u komercijalnim proizvodima hair ton može izazvati određene nuspojave kao što je svrbež i osip. Da biste izbjegli te, možete isprobati neke od ovih prirodne kose toniranje tehnike.
Prirodne kose toniranje proces
Možete se odlučiti za nekoliko boja hair ton čak i dok ide za prirodne kose toniranje proces. Zapamtite da čak i ako je to prirodne kose toniranje postupak, nastupajući na nedavno tretirane kose može izmijeniti rezultate. Umjesto, čekati oko tri tjedna ako vaše kose ima nedavno ravnanje, permed ili komercijalno tonirano, prije težak bilo od ovih prirodne kose tints. Bacite pogled na ove različite prirodne recepte za postizanje vrstu kose nijansu želite.
Hair nijansa s kanom, dok se opredjeljuju za kana, sjetite se da kane mogu samo dati vaše kose crvenkasto boja. Bilo druge Henna koji tvrdi dati vašoj kosi tamno smeđe ili crne boja je pomiješana s nekom komercijalnom boju kose proizvesti tom smislu. To može imati negativan učinak na kosu. Čista kane s druge strane, u svom prirodnom obliku je veliki uređaj za kosu, i daje kosa veliki reddish ton (ako imate smeđu kosu), previše.
Sastojci; Maslinovo ulje, 2 žličice; Voda Kuhana uz čaj Leaves, 3 šalice; Henna Powder (4 oz za kratku kosu, 6 oz za srednje duzinu kose ili 8 oz dugo kosu...); Žumanjak, 1; Procedura; Uzmi preporučenu količinu kane za vaše kose dužine, i stavite ga u nemetalnih zdjelu. Dodajte na ovu vode kuhani s čaj lišća. Ova voda treba kipući kada se dodaju. Promiješati dobro. , A sada dodati u žumanjak i maslinovo ulje, i dobro smiješati. ; Neka kul smjesu. Do tada, mokri kosu malo. To bi trebao biti vlažan, a ne mokro usisavanje. ; Uzmi kist i boja primijeniti sve preko vaše kose. Kao što to primijeniti na svaki dio, početak piling kosa na glavi. , Pokriti glavu s plastičnim kapa za tuširanje, a onda s ručnikom. To će dati kosa jače boje. , Neka to ostane u kosu najmanje jedan sat, a zatim isperite pod mlazom vode, a ne tuš koristeći neki od dostupnih hair toniranje šampona, nakon čega slijedi uređaj. ; Sjeti se da kane vrlo teško ukloniti kad se isuši, pa ti si idući u morati dati ga temeljito oprati, tako da sve dolazi van. ; Vi svibanj također uzeti pogledati ovaj članak na kane boja kose, i još jedan članak na tamno crvena kosa.
Hair nijansa s limunovim sokom, limun sok djeluje kao prirodno izbjeljivanje agent, te je manje oštra od onih dostupnih na tržištu. Djeluje kao sredstvo za sijeva kosu tijekom vremena. Kada koristite ovu isprati redovito, primijetit ćete kosu sijeva nakon svakog pranja. Opet, to će raditi za kosu da je lakši, ako želite plavu kosu boje. Tamna kosa će olakšati znatno, ali možda neće pojaviti plavuša.
Sastojci; svježeg limunovog soka, 2 žličice; Voda, 2 šalice; cvjetova kamilice, 5 žlice; Postupak; Toplina vode i donesite ga čir. Dodaj na to cvjetova kamilice. Sada uzmite vodu off topline, i neka ga ostatak do se hladi. ; Jednom cool, dodajte svježeg limuna sok rješenje. mix it zajedno, a zatim procijedite rješenje. ; Slijedite redovite šampon i kondicioniranje rutinu. Konačno, isperite kosu s pripremljen limun rješenje. se proširila ravnomjerno po cijelom tijelu. ; Vi svibanj također uzeti pogledati još neke metode koje objašnjavaju kako olakšaj hair prirodno. Također pročitajte o različitim plavu kosu bojama.
Hair nijansa s orasima, ako imate tamno smeđu boju kose ili kose koja je bilo koji drugi hladovini smeđa, koristeći ovaj prirodni ton od oraha ljuske praha dat će vašoj kosi svijetao ton. Te oba svibanj kupiti oraha ljuska prah dostupne u bilo zdravlje pohraniti, ili pripremiti vlastitu prah brušenjem male komadiće oraha školjaka.
Sastojci; Walnut Shell u prahu (4 oz za kratku kosu, za srednje 6 oz duzinu kose ili 8 oz dugo kosu...), Sok od limuna, 1 žličica, kipuće vode, 3 čaše; avokada / maslinovo ulje, 1 žlica; postupku ; Pripremiti tijesto od oraha ljuske s kipuće vode, baš kao što bi učiniti za kana. ; Ostaviti da odstoji oko 10-15 minuta, i dodati u limunovog soka i maslinovog ulja. Promiješati smjesu dobro. ; Primijeni ovu smjesu vlažnim kose, piling kose na vrhu kao što ste primjenjuju ga svaki odjeljak. Pokrijte kosu s plastičnom kapom slijedi ručnik. , Isperite pod mlazom vode. slijedite ga s običnim šamponom i uređaj rutinu. ; Za više informacija o procesu toniranje kose i nekim drugim bojanje kose ideje, ti svibanj uzeti pogledati na:; Pravo Boja kose za vas, bojanje kose Ideje za tamne kose, bojanje kose Ideje za Redheads, dok je istina da je prirodna hair tonova trajati kraće od komercijalnih hair tonova, niste skloni mnoge nuspojave od tih komercijalnih proizvoda. Zapravo, ovi prirodni proizvodi poboljšati kvalitetu vaše kose zajedno s čime je ton. Stoga, uvijek mudrije da se odluče za prirodne kose ton nego komercijalne jedan. Međutim, ako i dalje mislite da želite svjetliju i wackier boje koje se ne mogu dobiti iz prirodne kose tonova, ići naprijed i dati ga metak. Dovoljno je sjetiti slijediti temeljita postupak njegu kose, ako želite zadržati vaše brave obličje zdrav i lustrous.

No comments:

Post a Comment