Sunday 28 August 2011

Prom Šminka Savjeti

Prom Night je najviše čekala incidenta u srednjoj školi kada se na party u školi sa svim svojim prijateljima škole u posljednje vrijeme kao klasa. Nakon što je preko noći, ne znate kada i gdje ćete biti i ako ćete ikada vidjeti te opet prijatelji. Tako prom je kad svatko želi izgledati jako dobro, sa svojim najboljim odjeće, obuće, pribora i šminka.
Tražite dobro uopće nije raketna znanost, no to ipak treba neki osjećaj presude. Ako nosite smokey šminka preko lijepe ružičaste ili plavoj haljini, to očito ne ide kako bi vam izgledati dobro. Stoga postoji nekoliko savjeta koje možete pratiti dok stavljanjem na vašem šminka za maturalne noći. Navedeni u nastavku su neke takve korisne prom makeup savjete za vas, pa pogledajte!
Prom šminka Ideje
Kada se odlučite nositi određenu haljinu, morat ćete odlučiti, što obuću koju će nositi s njom, pribor ići s njim i što će učiniti sa vaše kose. A kada ste se odlučili sve to, mislim da onda svoje maturalne šminka. To ne mora biti najviše čaroban, ali jednostavan izgled koji će ići uz boju haljine i izraditi te izgledaju lijepo i ženskast. Iz ovog razloga, mi smo stavili zajedno neke savjete prom šminka koju možete pratiti koji će vam pomoći spremni prilično način! Više o prom frizura.
Foundation; Da biste započeli s ovim maturalne makeup savjete, pre svega, morat ćete koristiti odgovarajuće za svoju bazu šminka. Da biste postavili da se baza, koristite temelj koji odgovara vašoj koži ton. Ako ste pošteno, koristite svjetliju nijansu zaklade i ako su na tamniju stranu, koristite malo svjetliju nijansu od vaše kože ton. Razlog za to je kada koristite jedan svjetliju nijansu, šminka je više naglašena, a vi izgledati atraktivnije. Nanesite temelj sve više lice na jedinstven način, posebno ispod očiju za pokriće vaše tamne krugove. Zaklada often pokriva sve nedostatke na licu i daje običan i jedinstvena površina za primjenu šminka. Više o mineral makeup i temelj šminka.
Rumenilo; Nakon što je temelj primjenjuje, to je vrijeme za rumenila! Koristite guste kose četkom šminka za to, budući da je deblji četke daju više volumena na lice pokrivaju područje i širenje rumenilo ravnomjerno primijeniti području. Stavite tamniju nijansu rumenila na obrazima kako izgledaju oni podiže i istaknute. Koristite samo one boje i nijanse rumenila koji odgovaraju vašoj koži ton, a ne potpuni kontrast, jer je to ponekad može vam izgledati smiješno. Rumenilo ima blagi sjaj na sebe, pa kada ga primijeniti, ne bude previše tamna. Tada je čak i kroz lice, kao što je na čelo i brada, uz blagi crtica. Više o tome kako primijeniti crvenjeti.
Ruža za usne, morate biti vrlo oprezni pri odabiru ruž ili sjajilo onoliko puta, možda završiti misjudging svoj izgled. Koristite prirodne boje i jednostavne za vaše usne. Ako imate tamne boje haljinu, ići na smeđe, bež, svjetlo roza i ljubičasta (ovisno o boji haljine). Ali ako nosiš crne ili crvene boje, možete koristiti svijetle trešnje crveni ruž kao da izgleda vrlo atraktivno i svježe. Za lakši hladu haljine, po mogućnosti ići s laganim roze, narančaste, breskve i svjetlo čokolade boje. Ukoliko the ruž je smeđe ili crvene boje, tek onda se odlučiti za jedan mat ruž. Drugi mudri, sjajna izgleda najbolje. Više o prom haljina.
Šminke oko očiju, za finale dodir tvojih savjeta maturalne šminka, oči treba da izgledaju najbolje na vaše lice. Oni su prvih stvari koje jedna osoba gleda i tako ćete morati ostaviti dojam kroz njih. Dakle provjerite da li ste odabiru pravo boje za svoju sjenilom. Uvijek nanesite sjenila za oči prvi i zatim brod na vršcima trepavica. Na taj način efekt sjene ne ide, a oni izgledaju definiran. Nakon toga, nanesite maskara (po mogućnosti transparentno i vodootporan). Curl vaš lashes i provjerite oka šminka je jedinstvena za oba oči. Ako nosi tamne i svijetle haljina, smokey očima izgleda odlično.
S tim savjetima maturalne šminka, siguran sam da će izgledati jako lijepo i elegantno na vaš poseban dan. Dakle, odabrati pravi bojama i zabaviti čineći vaš prom izgledati najbolje u gužvi.

No comments:

Post a Comment