Sunday 21 August 2011

Cvjetni Simbolizam

Cvijeće su važno svi ljudi, da mi svi znamo. Mi ne možemo zamisliti naše festivale bez njih, niti možemo zamisliti vrtovi. Zatim tu's činjenica da cvijeće važni su za donošenje mirisima, kao ukras i za oprašivanje i slično. Cvijeće su sve ove namjene, bez sumnje, i ako pogledate na veću sliku, cijeli ekološkog ciklusa će doći se ruši ako nije bilo cvijeća. Ali to nije što ovaj članak je sve o danas. Ovaj članak se fokusira na potpuno drugačiji aspekt cvijeća i to je cvijet simbolizam.
Cvijeće su vrlo simboličan. Ne samo da je simbolika očito kroz pojedinca cvijet značenja, već je također prikazan kao živo kroz različite priče koje kovertom to. Neka nam vidjeti što neke od tih priča su cvijet simboliku.
Cvjetni Simbolika različitih cvjetova
Različiti cvjetovi imaju drugačiji i jedinstvenu priču, stoga simbolizam koji su uključeni. Let us vidjeti što neke od ovih su.
Lotus cvijet Simbolizam; Lotos cvijet je onaj koji je strm u simbolizam. Na nekoliko kulturama svijeta, uključujući budizam i hinduizam, kao i na mjestima kao što su Egipat, Kina i Europa, lotos ima puno značenja, i lotos cvijet značenje također dodaje da štovanje faktor cvijet.
U hinduizmu, lotos cvijet se održava u vrhovni štovanja iz više razloga. Početka svijeta donijeli o prvom zlatni lotos, to je rekao. Nekoliko hinduistički bogovi koristiti lotos za svoje prijestolja (Brahma, Saraswati) i gospodar Ganeša je osobito sklon cvijet. Ali to nije gdje značaj dati lotosov cvijet zaustavlja. Lotos raste u gnojiti. Ona dolazi iz lapavica od ribnjak kao pupoljak i kasnije cvjeta u prekrasne cvijet da je. To je dovela do objašnjenja da je ljudska duša na putu ostvarenja iz materijalnog svijeta, u vrhovno duše.
U budizmu kao, lotos cvijet simbolizam drži isti puls kao da hinduizma - buđenje duše prema najviši oblik spiritualizam. Egiptu, cvijet simbolizira preporod, obnova i genezu. To je tog razloga zašto lotos cvijet je također omiljena među tattoo umjetnicima jer je simboličko tolikih stvari.
Iris cvijet Simbolika; Šarenica cvijet dolazi u svim oblicima duginih boja. Ona ima mekani lepršaće krila i stoga, pravom simbolizira duh rano ljeto u Kini. Osim toga, Iris cvijet značenje također uključuje i nekoliko drugih simboliku. To su mudrosti, vjere, nade, prijateljstvo, hrabrost, divljenje, au nekim slučajevima čak i strast i plemića. Puno ovisi o boji šarenice cvijet. Slično je japanski cvijet simbolizam bogata i raznolika, kao dobro.
Lily cvijet Simbolizam; Simbolika Lily je raznolik i bogat. Različite vrste ljiljana simboliziraju nekoliko različitih stvari. Boje je ljiljan cvijeta igraju važnu ulogu u simbolizmu. Kao bijeli ljiljan simbolizira vrlinu i čistoće, ružičasta ljiljan simbolizira bogatstvo i prosperitet. Tako i, značenje i simbolizacije promjene sa svake sorte. Značenje Casablanca ljiljana i lokvanj su smisao takvih primjera. Pročitajte više na cvijet značenja - simbolička značenja.
Ovo su samo neki od faktora cvijet simbolizma koji su objašnjeni. Postoji mnogo više pronaći u popisu cvijet imena s značenjima i slike, da ako počnete se gleda kroz njih, da ćete se izgubiti u tom svijetu. Kao i tko mogao zamisliti da postoji cvijeća simbolike u Hamletu, čak?

No comments:

Post a Comment