Friday 19 August 2011

Avokado Hair Mask

Danas, njega kose je važno kao i njega kože i većina režim beauty tretman isključivo za Vašu kosu imaju kosu maske, kao važan dio. While, te komercijalni hair maske svibanj trošak vam sreće, vi svibanj pribjegavaju neke učinkovite i zdrave one, koje mogu biti kod kuće s prirodnim sastojcima. Što se tiče hair maski tiče, postoje brojne mogućnosti, kao što je, jaje, jogurt, maslinovo ulje, avokado, banana, kokos vrhnje, bademi, mlijeko, avokado, itd. Također možete pripremiti hair maske, koje vam mogu pomoći da dobili osloboditi od prhut. Među njima, avokado hair masku se utvrdi da je velik za sve vrste dlake. Ovaj članak će vam dati s avokadom hair masku receptu, koja se može pripremiti lako kod kuće.
Hair avokada Maska Prednosti
Kao što svi znamo, avokado je jedno od hranjiv voće, uz brojne zdravstvene prednosti. Ovo voće sadrži mnoge bitne hranjive tvari, kao što je, bjelančevina, vitaminima A, D, E i K, B vitamine, magnezij, bakar, željezo, folna kiselina, kalij, aminokiseline, itd. prirodnih ulja u avokado popravlja kosu, osobito split završava. Proteini, vitamina B i E u avokada povećava čvrstoću i elastičnost kose. Ona također daje mekani, sjajan teksture za kosu. Ukratko, to je mnogo esencijalnih hranjivih tvari, koje su potrebne za kožu, kao što je kosa skrb. Dok je, potrošnja avokado je rekao da se dobar za postizanje zdrave kože i kose, to je također pronašao da se učinkovite u različitim tipovima lica i kose maske. Avokadom hair maska ​​se utvrdi da je dobar za sve tipove kose. Postoji mnogo različitih tipova avokada hair maske koje sadrže različite sastojke. Sljedeća je jedan od najviše jednostavan i učinkovit među avokado hair masku recepte. Pročitajte više o avokado zdravstvenog osiguranja i avokado ulje za kosu.
Hair avokada Maska Recipe
Da bi se pripreme avokado hair masku, morate jednom ripe avokado, jedan jaje i dvije žlice ekstra djevičanskog maslinova ulja. Sve što trebate učiniti je da zgnječiti meso avokada, bez čvorova i dodati jaje i maslinovo ulje. Some ljudi odbaciti bjelanjak i koristiti samo žumanjak. Nakon što miješati sastojke u glatko tijesto, primijenite ga na kožu i kosu (možete koristiti i masku na mokru kosu). Nanesite masku velikodušno od korijena do vrhova kose i pokrivaju kosu s prozirnom folijom. Držite masku za najmanje trideset minuta prije pranja. Isperite kosu mlakom vodom i ukloniti maske u potpunosti. Vi svibanj također koristiti blagi šampon i omekšivač. Pobrinite se da koristite hladnu vodu u zadnje ispiranje. To će biti bolje da se izbjegne kosu nakon primjene avokado hair masku. Uz maslinovo ulje, ovaj recept je izvrstan kao avokado hair masku za suhu kosu. U slučaju masnu kosu, možda zamijeniti maslinovo ulje i jaje s jednim žlica jogurta i pola žlice meda. Ukoliko ste osoba s masnu kožu, možete izbjeći primjenu ove maske na kožu ili se primjenjuju u vrlo malim količinama.
Pročitajte više na:; Domaći Hair Mask, sušilo maske za neposlušnu kosu, sušilo Maske za suhu oštećenu kosu, a sada, znate kako se pripremiti i koristiti avokado hair masku. To je jedan od najlakših i učinkovite metode za održavanje zdravlja i izgleda vašeg tresses. Dakle, probajte to i žeti prednostima avokada.

No comments:

Post a Comment