Wednesday 17 August 2011

Je li moguće biti sretan

Umijeće življenja se ne sastoji u očuvanju i prianja na određeni način sreće, ali sreća dopuštajući da promijeni svoj oblik bez razočaran promjena, sreće, kao dijete, smije se dopustiti da odraste. ~ Charles L. Morgan, jedan od najvećih engleskog prozni pisac i romanopisac.
Tražeći sreću ili potrazi za srećom jedna je od krajnje ciljeve svakog ljudskog bića. Postoje milijarde ljudi na ovom svijetu koji pokušavaju tražiti odgovore na pitanje "je li moguće biti sretan 'i oni odrade svoj najbolji, jurnjava vanjskih izvora pronaći odgovor na to pitanje.
Je li stvarno moguće da si sretan?
'Kako biti sretan', vjerojatno, najviše tražili i misli over pitanje u ljudskom životu. Svi naši radovi, želje i nade negdje usmjerene su slijedila sreće.
Sreća je doista vrlo subjektivno i širok pojam. Zapravo, sreće može biti vezane za sve u našem životu, prijateljima, članovima obitelji, karijere, novac, odnose, povjerenje itd. pisanja i definiranje sreće pod ograničenje riječi je zaista nemoguće.
Da li sreća doista ima neke fiksne definiciju? Osjećam, to ne imati bilo koji knjiški definicija. I je li moguće biti sretan? Da, to je. Iako, lakše reći nego učiniti posebno u vremenima krize, gubitaka i katastrofa. Ali onda, ako se pitate 'je li moguće biti sretan cijelo vrijeme', onda ste očekivali vrlo idealna situacija života? To je vrlo praktična činjenica ljudskoga života, da ni jedno ljudsko biće može uvijek ostati sretan, međutim, možemo pokušati vratiti sreću kroz raznim sredstvima i mjerama. To je moć izbora je s nama.
Priroda sreće je takva da fluktuira. To nikad je fiksna. Jedan incident aktivira snopove radosti u nas i vrlo sljedeći može učiniti da se osjećamo jadno. Tako je sreća odnosi na naše raspoloženje ljuljačke i situacijama? Iako, mi sretni smo kad je sve u redu u naš život, sreća nije u potpunosti ovisan o tim vanjskim parameters samo.
U stvari, ako ste bili sami, depresivan, nije uspjelo ili su se suočili sa bilo izazovnim situacijama u životu, morate imati shvatio, svaka bol negdje ti je ojačao, što vam više ponizni i otvoreni za prirodan život, koji prihvaća sreća da se svjestan izbor pojedinca. I ne otvoreno ovisi o okolnostima. Da citiram Lavetta Sue Wegman, morate naučiti biti sretni po prirodi, jer si rijetko će imati priliku da budu sretna okolnost.
Dakle, u suštini, ako mene pitate, je li moguće biti sretan, ja bi svakako reći, Da, to je. Samo postati svjestan kako će biti sretan sa sobom i tamo ćete otkriti jedan svijet gdje ste potpuno onaj koji čini izbora.
Ako ste pročitali razne biti sretan citati, shvatit ćete da je većina achievers koji su ustali iz krpa do bogatstva, bili su u neke od najatraktivnijih izazovan i težak okolnosti u svom životu, te da naše društvo će se zvati 'nesreće izvora'. Međutim, svi su shvatili da sreća nije u funkciji situacije, ali to je stanje uma, pitanje izbora.
Sreća nije ništa drugo nego pojačan osjećaj blagostanja, stanje mira uma u kojem čak i nešto kao jednostavan kao disanje je čaroban! Sreća u društvu je bila povezana s puno bankovni saldo i luksuzni stil života.
Osim toga, u našem kapitalističkom društvu, srećom je postao sinonim za novac, surova istina, dapače. Međutim, ako sjediti leđa i samo razmisli što vas čini tako sretnim, onda ćete biti iznenađeni da znaju da stvari koje vas sretan u životu su vrlo jednostavna.
Društvene strukture je napravio novac i slava kao ključne izvore sreće. Međutim, oni nikada nisu deciders sreće, potpuno. Definitivno, novac igra veliku ulogu u dajući nam ugodan život, ali onda to nije sve u životu. Stoga, ako mislite da je to moguće biti sretan bez neke magareći bankovni saldo, odgovor je opet da nedvosmislen. Nitko od celebs, bilo da se Brad ili Angelina ili bilo tko drugi su uvijek sretni. Oni obaviti imati tvrd život. Zapravo, oni imaju mnogo toga da se bave, nego što susrećemo u životu.
Pitate se, ako je moguće da bude sretan sam? Pa, to je vrlo teško pitanje, dapače. Čovjek kao društvena životinja i želju za drugarstvo biti vrlo prvobitan nagon, što sam svakako je izazovan. Dok samoća zbog gubitka zatvoreni is srce razbijanje i zahtijeva vremena da se liječi, odnos razbija i nestalih netko poseban u životu također ne manje misao nad pitanjima.
Dakle, je li moguće biti sretan što jedan? Dobro, ovdje ste gledati na način da se bavite sa svojim samački život. Jeste li gledajući ga kao mogućnost da se ponovno izmisliti, grow sebe profesionalno i osobno? Ili ste samo gubit vrijeme, bijeg život i turobne over stvari i očajnički traže nekoga, a završava s neuspjehe? Ako slučaj potonji, vjerojatnost koja općenito viši kao svi naginjemo slijediti put najmanje otpora onda ste razmotriti život ciljeve.
Vjerojatno ste da postanete svjesni različite načine kako biti sretan biti singl. Ako ste naučiti kako steći nove prijatelje, tko istinski vole provoditi vrijeme s vama, onda ćete automatski otkriti cijeli novi život! A ako radite na sebe, razviti nove hobije, jedan dan u tom procesu, vjerojatno, bez tebe biti svjesni toga, da ćete naići na nekoga tko vas želi, netko tko te treba, doista! A tu ćete biti iznenađeni za divno ljubavna priča za vas čeka! Uvijek postoji nada!
Dakle, nadam se, kroz ovo napisati, bio sam u stanju baciti malo svjetla na pitanje za milijun dolara 'je li moguće biti sretan'. Život, u svom osnovnom arhitekturom je takva da smo dužni da susret situacije koja nas čini nesretnima. To je vjerojatno, život je put od nas nastavi. Ipak, mi ljudska bića su blagoslovljeni s prekrasnim strojevima nazivaju um, koji ima sposobnost da stvori sreću moć izbora.
Imamo mogućnost da se s vlastitim načinima kako postići sreću. Sreća izvire iznutra, a kad izvire od tamo, to teško utječe na vanjskim situacijama. To je razlog zašto spiritual leaders potisak na potrebu meditaciju i yoga kao these practices unaprijediti unutarnju dobrobit dobrobiti i taj mir se ogleda u našim svakodnevnim making nas sadržaja i više sretan. Vrlo prirodno stanje postojanja, dapače.
Svi se mora čine napore kako bi naučili kako biti sretan u životu, jer to je ključ za bolju kvalitetu života. Međutim, učiti biti sretan, jedan je od najtežih vještina jednom će se susresti s, jer je tijekom tog procesa, mi smo naučiti da otpusti naše Raspoloženje, grudges, prošlosti, propuštene prilike i promašaje iz uma, što je općenito teško .
Mi svi imaju neki vrag u nama koji prianjaju na negativne stvari na takav način da će ih izgubiti znači previše za nas. I to je razlog zašto turobne over stvari i plakati nad split mlijeko se obično nalazi pojava u većini slučajeva. Ali onda, to je prepreka do sreće i prevladavanje mora biti izazov pred nama. Uostalom, to je da mi koji stvaraju naš život, tako i mi moramo izabrati pozitivne misli!
Na kraju, postoje različite stvari učiniti sretnim, sve što ste učiniti je samo znati i početi ih procesu nametanja u vašim životima. To će odgovori na pitanje, je li moguće biti sretan, za vas s praktičnim iskustvima iz svog života.
Nakon što je strpljivo čitanje gore do ovdje, ne želite izraziti ono što osjećate o sreći? I je li moguće biti sretan? Pa, možete dati svoje poglede ispod, u komentarima kolumnu o tome što mislite o sreći. I ne glasaju za izbore. Neka milijune čitatelja zna svoju ideju o sreći. I neka nam pomagati jedni drugima dijele naše ideje o tome kako postići sreću jer je u izradi drugi sretni, i sami smo postali sretni!

No comments:

Post a Comment