Sunday 28 August 2011

Vlaga u House

Količina vode pare prisutna u zraku u određenom trenutku je poznat kao vlage. Vlažnost zraka povećava nivo kao rezultat mnogo različitih razloga. Osim porasta vlažnosti zraka uzrokovane vremenskim promjena, postoje i druge manje uzroke previše. Domaćinstvo aktivnosti poput kuhinje, kupanje, tuširanje, perilicom, praonica, itd. može povećati vlažnost razinama. Razina vlage mjereni su jedan hygrometer, ovaj uređaj mjera relativne vlažnosti nekog mjesta i postotak (%) je jedinica. Ovaj uređaj može kupiti od lokalnih hardvera ili diskontima. Normalno vlage u kući treba biti u rasponu od 30-50. To područje je nazvao kao normalno jer ništa iznad ili ispod ove razine izaziva zdravstvene i mnoge druge probleme. Sve iznad 50% smatra se da je vlažna.
Optimalna vlažnost u kući; Održavanje optimalnu vlažnost u kući sprječava probleme uzrokovane fluctuating razinu vlažnosti. If zrak je previše suho, to može dovesti na zdravstvenim problemima, kao kao suho grla i suhu kožu. Na glavni odgovarajuće vlage u kući, to je potrebno najprije mjeriti točno. The hygrometer koji je također poznat kao "relativnu vlažnost sensor 'ili samo' vlaga sensor 'oslikava svaki varijacije vlage. Postoje dvije vrste higrometri dostupnih na tržištu, tj., mehaničkih i elektronskih higrometri. Pročitajte više o tome kako radi hygrometer rad.
Hygrometer koristi se za mjerenje relativne vlažnosti nekog mjesta. Područje ili dio kuće u kojoj članovi obitelji provode većinu svog dana vrijeme bi trebao biti idealni za stavljanje hygrometer. Postavljanje hygrometer blizini dimnjaka, grijalica, radijatora ili može utjecati svojim čitanja. Da biste dobili točan čitanja, hygrometer treba kalibrirati. Kalibracija je proces postavljanja hygrometer ispravno. Pročitajte više o hygrometer kalibraciju - kako kalibrirati hygrometer
Kako povećati vlažnost zraka u kući, Suhi zrak može dovesti u mnoge probleme koji utječu na biljke, kao i zdravlje ljudi u kući. Optimalna vlažnost u kući je potrebno da bi biljke u zdravom stanju. Najbolji način za povećanje vlage u kući je stvaranje korištenje ovlaživače zraka. Ipak, neke lako implementirati i low cost mjere za povećanje vlažnosti također treba uzeti u obzir. Da bi biljke u vlažnom okruženju, oni mogu biti mat se redovito. Plinske grijalice prostorija ili radijatoru može se učinkovito koristiti u podizanju razine vlage. Mala posuda napuni s vodom treba biti postavljeni u blizini izvora topline these (radijatori / plin grijalice prostorija). Para se proizvodi kao rezultat isparavanja vode iz spremnika. Problemi kao što je sušenje kože može riješiti uporabom ovaj trik. Pravilno vlage u kući tijekom zime može se održavati s rješenjima gore navedenih.
Kako smanjiti vlažnost zraka u objektu; Visoka vlažnost zraka baš kao i suh zrak može dovesti u mnoge probleme. Uporaba sušila može smanjiti vlažnost na nivou koji je podnošljiv ili dobar za naše zdravlje. Dehumidifier sadrži ventilator koji se koristi za vlažan zrak puhati na hladno zavojnice prisutan iznutra. Hladno zavojnica djeluje na vlagu u zraku prisutne i kondenzira u vodu kapljice. Ispušni navijači također se koriste kao sušila. To su instalirani u mjestima s visokim razinama vlažnosti. Primjeri takvim mjestima su rublja, kupaonica, kuhinja, itd. Pročitajte više na:; Home Dehumidification - Podrum Odvlaživači, Podrum Odvlaživači, Odvlaživači: Dom i Komercijalna dehumidifier Savjeti pri kupnji i osvrti, a održavanje optimalne razine vlage u kući je potrebno sa stanovišta zaštite bilja, kao i sprečavanje zdravstvenih problema koji proizlaze iz kolebanja. Informacije koje pruža u radu trebao bi se pokazati korisni u održavanju optimalne vlage.

No comments:

Post a Comment