Saturday 20 August 2011

Oblaganje kupaonice

Ako se pitate o dodavanju drveni dodir na svoju kupaonicu, mislim oblaganje. Da, oblaganje kupaonice je odličan način da zidni paneli u Vašu kupaonicu. Pa, to nije o oblogama cijeli zid od poda do stropa kao što obično učiniti u oplate. Oblaganje, u većini obuhvaća slučajevima samo 1 / 3 do polovice zida, počevši od podnice. Visina može varirati ovisno o Vašem izboru. Iako oblaganje, prethodno je bilo ograničeno na dnevnom boravku i posebno za zid uz stubište, to je sada popularno se koriste u kuhinji i kupatila te. Oblaganje zidova kupaonica je odličan način za dodavanje jedinstveni izgled vaše kupaonice. To će vam dati osjećaj luksuza i elegancije. Neka nas premjestiti na znati o oblaganje, oblaganje, vrste i ideje koje možete implementirati u Vašu kupaonicu.
Oblaganje Kupaonica: Vrste
Povišena Panelu; Postoje u osnovi četiri vrste oblaganje koje možete uzeti u obzir za kupaonicu zidne dekoracije. Najpopularnije stil je podignuta ploči koja također možete dobiti vidjeti u mnogim tradicionalnim dizajnima interijera. Uglavnom se sastoji od pravokutne ploče i podigli kontinuirano tračnice trčanje na vrhu i dnu. Iako oblaganje je učinjeno za 1 / 3 zida, možda biti u nekim slučajevima produžen do strop s oko 3 redova takve panele.
Stan ploča, sljedeći tip oblaganje, da možete imati instalirane su ravne zidu toaleta i paneli. Ovo je jednostavna i pristojan obličje stil koji je vrlo popularno koristi za stubište oblaganje. Ovo je jedan od najboljih oblaganje kupaonica ideje za male prostore. To će dati pristojan i čist pogled na svoju kupaonicu. Razliku od podigao panel, razinu ovih panel okvira je dublje od ravnog i dna željeznicom.
Preklapanje Panelu; overlay panel izgleda prilično stilski. These gotovo su poput podigli ploče, ali dolaze u manjim okvirima i imaju važnu podigli oblikovanje. Tu je puno opseg u smislu projektiranja s tim uzorkom.
Mjehuri i odbora vijeća, Uprave i zrno tipa oblaganje izgleda jednostavno odlično kada se koriste za krasiti zidove kupatila. To su obično 4 noge širok paneli postavljeni side-by-strani s 2-3 inch podignuta tanjur između svakog. Ako želite nešto dodati elegantan dodir na svoju kupaonicu prostor, karton i zrno je stvar da se odluče za.
Beadboard Panel, posljednji i vrlo popularan tip kupaonica oblaganje je beadboard. To se sastoji od kontinuiranog linija ravnim panelima na istoj razini s tankom vertikalu uzoraka. Možete imati svoju visinu povećan malo i dodati kavez tipa tračnice napraviti klasični dizajn.
Oblaganje Kupaonica: dizajni
Uz gore navedene vrste od vas oblaganje puno eksperimentirati i imaju najbolje za svoje kupanje prostora. Uglavnom možete miješati i odgovarati oblaganje vrstama Ako želite dati pomodan dodir na svoju kupaonicu. U tom slučaju trebali biste imati jedan od tih kao osnovni dizajn i drugu kao mala redak pregazio osnovni jedan. Njegova visina mora biti trećine tog glavnog dizajna. Također možete imati dnu i vrhu željeznicom širi nekoliko inča i dodajte malih dizajn obrazaca u njoj.
Još jedna kupaonica uređenja Ideja je da imaju lijevanim patterns unutar svake ploče okvira. Također možete odabrati da delikatna dizajna kao što su pomicanje grafike unutar svake flat panel. Dok bijela boja ostaje najpopularniji, možete eksperimentirati puno s bojama, iz zelene, smeđa, bež, svjetloljubičast u podebljani crne. Možete izabrati da imaju dvojno boja magije jednostavnim dodavanjem bijele granice i tračnice za tamne ploče. Uvjerite se da je baza boja panela moraju uskladiti s onom u boji zida. Bijeli ide dobro s bilo koju boju, ali dodajući podudaranja boja za zidove je odličan način da ga živo mjesto.
Dakle, ako niste svjesni, neka mi reći da oblaganje kupaonice over pločice je također moguće. Ovo je brz kupaonica pregradnja projekta. With oblaganje, kupaonice, kalup i plijesni se više nije problem. Materijal korišten je vodootporan i sprječava velike probleme kao kalup. Kada ste s obzirom na svoju kupaonicu oblaganje projekta onda? Krenite odmah i dodati luksuzni izgled vaše kupaonice.

No comments:

Post a Comment