Saturday 27 August 2011

Ceiling Fan Smjer

Smjer stropni ventilator. Tko je znao da je jednostavan mali Znanost eksperiment bi promjenom godišnjih doba lakše boriti s? Pa, za jedno, čovjek koji je izumio strop fan učinio. I on je došao gore sa genijalni teoriju da je jednostavno flicking gumb na stražnjoj strani ventilatora, mogli biste promijeniti smjer u kojem se lopatice rotirati, i odjednom vaš običan stari strop navijač iznenada služi sasvim drugačiju namjenu. Dosta s gumb flicking gluposti, čujem li reći? Dopustite mi da konačno razbiti napetost prikrivaju smjeru stropa ventilator.
Ceiling Fan Smjer: Ljeto / Zima
Ventilator strop, kao što neki od vas svibanj ne znam, mogu rotirati obje kazaljke na satu and smjeru kazaljke na satu. Sve što trebate je trzaj na gumb koji se obično nalazi iza rotora.
Ali neka mi početi s malim znanosti pouka ovdje. Strop oštrice pa su izvedene da bi se presele u suprotno kretanje, rezultat će biti da je oštrica će povući zrak po sobi i pružiti vam blagi povjetarac. Poznato je u znanstvenim krugovima kao faktor vjetar. Tako što je oštrica suprotno potez, lopatice će sisati zrak po prostoriji i puhati isto prema vama, čineći se osjećate cool. Što čini suprotno gibanje lopatica prilično utile tijekom vrućih ljetnih mjeseci.
I dok suprotnom smjeru stropa ventilator osigurava da vjetar dolazi iz svih pravaca prema vama, vi ozbiljno ne mogu zamisliti održavanje stropni ventilator radi u hladnim zimskim mjesecima, može li? -Pa...
Ventilator također može rotirati smjeru kazaljke na satu, i na taj način, efekt proizvodi upravo suprotan. Kada smjeru stropa ventilator smjeru kazaljke na satu, onda ventilator usisava zrak iz okoline (a la, ispušni ventilator) i cirkulira na ostale dijelove sobe. Kao rezultat toga, suprotno djelovanje odvija. Dakle, kako se to gibanje pomoći u zimskim mjesecima? Jer, tijekom zime, topliji zrak će biti koncentrirana bliže stropu i stoga, sisanje relativno hladnjak zraka prema ventilator, zrak onda će gurnuti topliji zrak prema dolje, iznenada čineći u sobi puno toplije, čak i sa stropa ventilator trčanje u zimskim mjesecima. Cijela tajna je u promjenu smjera strop navijač.
Ceiling Fan Smjer: smjeru kazaljke na satu ili suprotno
Ovdje su koraci u promjeni smjera strop navijač. ; Isključite ventilator, trebat će vam stolica / stolac / štand za promjenu smjera stropni ventilator na visokim stropom. Ovih će vas podbočiti na visinu ventilatora. ; Pokrenite svoju ruku preko dijela ventilatora iza lopatice. Bit će kip prekidač. ; Flick prekidača drugi način da se promijeni smjer strop navijač. ; Ponovo ventilator, Evo nekoliko članaka na stropni ventilator redaju za vaše korištenje. , Ceiling Fan: Dijelovi i instalacije, kako Stanje stropni ventilator, instalirajte Ceiling Fan, ožičenje stropni ventilator, kao što možete vidjeti, promjenu smjera strop fan je riječ o četiri jednostavna koraka. Ventilator je nevjerojatna klima kontrole izum kojim se dokazuje njegova korisnost ne samo u ljetnim već i tijekom zime.

No comments:

Post a Comment