Wednesday 17 August 2011

Dno okna pumpa za odvodnju

Je kasno, bila je voda seeping u svom podrumu? Ako DA, to može biti iznimno opasno, jer može nanijeti puno štete na Vaše dragocjenosti. Jednom oštećena, te će morati potrošiti stotine dolara da ih popravak. Tako da je bolje spriječiti poplavljivanje svom podrumu uz pomoć sump pumpa odvodnje, tako da čak i ako je kiša jako ne morate brinuti.
Kada je kiša, voda dobiva akumulirane u temelj svog doma, a ako ne preusmjeravaju daleko može navodnjavati zemljišta okružuje kuću. When višak vode dobiva se nakuplja u tlu, postupno se počinje seeping u vaš dom. Više o kartera pumpa bazen.
Sump Pumpa sustav odvodnje
Kada je sadržaj vode u tlu povećava i dostiže točku zasićenja, ona počinje gube se u podrum. Kada se voda počinje ulaska svoje kuće, počinje uzimajući preusmjeravaju u jamu ili sump rupa, prazan otvor stroj dno okna pumpa. U sump rupa je pumpa koja se upravlja pomoću prekidača. Kada akumulirane vode dosegne određenu točku, prekidač automatski počinje raditi i sump pumpa dobiva aktiviran. Jednom aktiviran, stroj pumpe iz vode uz pomoć cijevi i odvoda vode iz vaše kuće. Uz pomoć kartera pumpa možete spriječiti nastajanje plijesni i truleži drveta, uz probleme vodovod. Vi svibanj želite znati više o kartera pumpa popravak.
Sump Pumpa za odvodnju Problem
Ne postoje poteškoće kao takve povezane s radom za sump pumpa, ali postoji nekoliko problema vezanih za odvodnju mehanizam. Ovisno o mjestu gdje živite, akumulirana količina vode može varirati. Postoji nekoliko pumpi koje se mogu objaviti oko 20 litara vode svake minute. Zamislite ako je to količina vode ispuštene tijekom kišnih dana, što će se dogoditi na okolna područja Vaše kuće. To može uzrokovati neugodnost na svoju susjedu. Pročitajte više o tome kako instalirati kartera pumpa.
Ako je Vaš kuća je u takvom mjestu koje je blizu oluje kanalizaciju, pogonima ili nogostupa, česte iscjedak može stvoriti problem za ljude u prolazu. Voda ispušta iz svoje kuće mogu pomoći rast plijesni ili algi što zauzvrat bi nogostupa sklizak, tako da postoje šanse da prolaznik može skliznuti dok prolazi kroz to mjesto. Tijekom zime, vode se može zamrznuti i led mogu akumulirati koji može biti dodan opasnost za vozila, kao i pješaci.
Sump Pumpa za odvodnju Mogućnosti
Postoje u osnovi dvije različite vrste kartera pumpa drenaža koja možete odabrati iz - baterije i vode powered. Najpopularniji među većina ljudi je voda powered sump pumpa drenaža jer su jednostavniji za rad u odnosu na baterije pumpe. Osim toga, najbolji dio je što ne morate potrošiti mnogo vremena i novca za održavanje vode powered kartera pumpa. Dakle, šanse za vodu powered kartera pumpa ide krivo je manje. Vi samo trebate ga instalirati i držati ga nakon testiranja svakih 6 mjeseci. Štoviše, ako je pritisak vode je više od 100psi vrlo često, a zatim vodu powered pumpa dolazi u ruci.
Iako je voda powered sump pumpa je bolja opcija, postoji svibanj biti vrijeme kada se baterije powered pumpa je jedina opcija. U tom slučaju, trebate uzeti u obzir, vrijeme i iznos novca koji bi trebao održati takve baterije. Ukoliko nema snage za duže vrijeme (iako rijetke, ali moguće), onda bi izgubiti isušivanje objekta od kartera pumpa. Vi svibanj također morati uzeti u obzir činjenicu da je potrebno zamjena baterije, tako da vaš plan proračuna skladu s tim.
Tako, sump pumpa drenaža je jedan od najbolje opcije za ispuštanje izvan višak vode iz podruma u procesu vođenja vaše vrijedne stvari sigurno. Prije nego što idete u za takav mehanizam, budite sigurni da ste prošao kroz sve pro i kontra.

No comments:

Post a Comment