Tuesday 17 April 2012

Stripping iz Wallpaper Drywall

Bilo da želite zamijeniti staru pozadinu ili jednostavno želite instalirati jedan stilski, skidanje tapeta od drywall je prvi korak da se bave ovim home poboljšanje projekta. S vremenom, ljepilo drži čvrsto na podlozi zida, čineći pozadinu i granice vrlo teško ukloniti s redovnim metodama. To je glavni razlog zašto mnogi vlasnici preferiraju zapošljavanje stručnjaka, bez razmišljanja dvaput o obavljanju zadaća na svoje vlastite.
Nema sumnje, stare pozadine u drywalls postaje slab i osjetljiv na kidanje i uklanjanje u velikim chunks je lakše reći nego učiniti. No, što je pokušavao da se svuku, s učinkovitim učiniti-to-sebe savjete? S pravilnim tehnikama i malo strpljenja, sigurno ćete uspjeti u raskrivanje off stari pozadinu bez trošenja puno truda. Ako je uopće, niste zadovoljni s rezultatima nakon, onda uvijek možete razmotriti uzimajući pomoć pružatelja usluga. Imajte na umu da cijene pozadina uklanjanje je relativno veća nego što smo očekivali.
Savjeti za skidanje Wallpaper iz Drywall
Dakle, želite ukloniti pozadinu bez stvaranja nered? To zvuči tako jednostavno udaljiti pozadina, koja postaje preferirani izbor za kuće. Vi svibanj pronaći mnoštvo proizvoda za istu svrhu, u rasponu od skupe parobrod pozadina uklanjanje jeftin gel smjesu. Odaberite proizvoda temelji se na opsegu wallpaper da se planira uklanjanje i naravno, svog proračuna ograničenje. Navode se u nastavku su neke učinkovite skidanje tapeta savjete:
Potrebnih materijala, alata pogodaka; Tekuća pozadina maknuti (ili gel tipa), vrt sprej bocu, valjak, Spužva, strugalica boje (ili kit nož), Upute za skidanje Wallpaper
Korak # 1, uz pretpostavku da ste odabrali vrhunskog kvaliteta rješenja pozadina uklanjanje, pripremiti prema uputama spominje natpis. U većini slučajeva, određenu količinu tople vode se miješa s ovim proizvodom. Nakon miješanja dobro, to prenijeti u vrt prskalica. Priprema ne zahtijeva za gel pozadina maknuti.
Korak # 2; Korištenje bodovanja alat, rezultat pozadine u kružnim pokretima. Cover određeni dio u jednom trenutku i krenuti dalje, a ne koncentrirajući se na cijelom području. Možete koristiti ljestve za dostizanje gornjeg dijela. Bodovanje pozadina pomagala u povećao apsorpciju maknuti, dakle, omekšavanje ljepilo za jednostavno skidanje.
Korak # 3, a sljedeći korak u uklanjanju pozadina od suhozida primjenjuje maknuti. Poprskajte tekućina rješenje u odabranom području ravnomjerno način, pazeći da ne preko njega raditi. Inače, to može upiti temeljni sloj zida kao dobro. For gel proizvode wallpaper uklanjanje, možete koristiti valjak boje.
Korak # 4, kao i po uputama, pričekajte da se utvrđeno vrijeme i dopustiti pozadinu da apsorbiraju proizvoda. Možete provjeriti podizanjem pozadina od kutu. Ako se još uvijek drži ili je samo prvi sloj izlazi, pričekajte još nekoliko minuta. Ostrugati labav pozadinu s strugalicom. Ako je potrebno, sprej maknuti ponovo i pričekajte dok se omekšala. Za više informacija o skidanje tapeta s octom, pročitajte na pozadinu uklanjanje.
Korak # 5; Uklonite preostali wallpaper s bojom scrapper ili kit nož. Za vrlo tvrdoglav wallpaper, možete koristiti wallpapera parobrod. Nakon toga koristite četke jastučić i vode da biste dobili osloboditi od posljednjih bitova pozadinu. Pustite da se zid potpuno osuši prije nego što primijenite novu pozadinu ili boje.
Vi svibanj biti zainteresirani za učenje:, najbolji način za uklanjanje Wallpaper, Uklanjanje pozadine od žbuke zidova, kao što ste vidjeli, skidanje tapeta od drywall nije tako teško. Bilo da ste u potrazi za skidanje tapeta od gips zidova ili suhozidom, osnovni postupak omekšavanja, bodovanje i skidanje tapeta ostaju isti. Dakle, zašto potrošiti dodatni novac na home projekt koji možete učiniti na svoju vlastitu. Nakon što su učinili s ovim projektom, zaista će se osjećati zadovoljni sa svojim radom.

No comments:

Post a Comment