Friday 6 April 2012

Blokiranje telefonskog broja

Nitko ne voli dobivanje neželjene pozive, pogotovo kada su u sredini nešto. Ako ste jedan od tih ljudi, umorni od neželjene pozive iz telemarketing rukovoditelji ili prijatelje i rodbinu kojima si bio izbjegavanje since vrlo malo vremena sada. Neki od načina roman blokirati telefonski broj koji je naveden ovdje mogu doći na svoje spašavanja. Mogućnosti kao što je Nacionalni ne poziva registra ne zaustaviti telemarketing rukovoditelji iz zovete, ali oni ne dopuštaju ljubavi organizacije, političke odjeće i telefon geodeti pozvati vas, što samo znači nastavak niza neželjenih poziva. To, međutim, ne znači da morate da se osjećaju demoraliziran, postoji nekoliko drugih mogućnosti za blokiranje brojeve mobitela, možete izabrati iz.
Savjeti za blokiranje brojeve mobitela
Prije prelaska na srž problema, jedan je razumjeti činjenicu da blokiraju broj telefona može značiti dvije stvari - ili blok jedan telefonski poziv ili blokirati vaš telefonski broj od koji se pojavljuju na ID pozivatelja osobe koju zovete. Obje stvari su moguće od posezanja za neke jednostavne savjete i trikove.
Kako Blokiraj telefonskog broja?, Kao što smo ranije spomenuto, najpoznatiji izvor smetnji zbog kojih vas možda želite znati kako blokirati dolazne pozive na mobitel će biti horde poziva iz telemarketers. U tom slučaju, Nacionalni Ne zovite Registry (NDNCR), koji je upravljao od strane Savezne trgovinske komisije (FTC), može doći na svoje spašavanja. Vi samo morati prijaviti na ovu uslugu, te u roku od 31 dana sve nepotrebne pozive marketing će biti zaustavljen. Možete birati 1-888-382-1222 za daljnje pomoć NDNCR. Pročitajte više o tome kako blokirati telefonski broj.
Većina zemljišta line usluga blokirati neželjene broj nakon formalni zahtjev, međutim isti postupak ne radi sa svim mobitel davatelji usluga. Samo nekoliko pružatelja usluga učiniti potreban na formalni zahtjev, dok drugi imaju propisane procedure, koje čak i svibanj zahtijevaju od vas da pošaljete policijskom izvješću, provoditi bilo takvih zahtjeva. U tom slučaju, vi ste s lijeve, ali bez mogućnosti da se naselje sa zakonima telefon uznemiravanje svom području nadležnosti, kako bi dobili osloboditi od one neželjene pozive. To je bio o tome kako blokirati broj mobitela od vas zove. Sada, neka je premjestiti na blokiranje svoj broj od koji se pojavljuju na tuđe ID pozivatelja.
Kako blokirati broj mobitela od broja pozivatelja?; Možda pronaći sebe u takvom scenariju, u kojem ti ne bi želite osoba koju zovete da znate svoj broj. U takvom scenariju, ti si ostavio s dvije opcije. Prva bi se zahtjev za stalni 'blokiranje smeča uzduž terena "od davatelja usluga, a drugi na bar broj biti prikazan kada poziv određeni mobiteli.
The 'blokiranje smeča uzduž terena "značajka može biti availed slanjem zahtjeva za svojeg davatelja usluga. Dok neki davatelji usluga nude to besplatno, drugi možda zadužen nominalna naknada na mjesečnoj osnovi. Kada koristiti ovu uslugu, vaš broj neće biti prikazan na bilo Caller ID, međutim, ako ne želite da vaš broj bude prikazan na neki primjer, morat ćete nazvati '* 82', nakon čega slijedi broj telefona osobe želite nazvati.
Druga opcija je idealna kada ne želite neku određenu osobu da znaju svoj osobni broj ili ne želite da osoba znati da se vi zovete. Kako se služiti ovom objektu, morat ćete nazvati '* 67', nakon čega slijedi broj telefona osobe koju želite nazvati. Pri tome će se pobrinuti da vaš broj neće biti prikazan na zaslonu osobe koju zovete. To je znatno povoljnija u odnosu na objekt blokiranje smeča uzduž terena, ali što neki to izabrati ovisit će o vašim osobnim sklonostima. Pročitajte više o tome kako blokirati vaš broj sa ID pozivatelja.
To je kratke informacije o tome kako blokirati broj na mobitel ili zemlju line, kao io tome kako blokirati vaš broj od koji se pojavljuju na ID pozivatelja. U slučaju blokiranja broj iz zovete, osoba će se naći vaš broj zauzet, ako on pokušava poziv. Nisu svi ti objekti su savršene ipak, kao što ne postoje neke manje nedostatke. Usluga poziva blok je učinkovitiji kad je u pitanju zemljište linija telefone, u odnosu na mobilnim telefonima. S druge strane, usluge koje bloka telefonski broj od koji se pojavljuju na ID pozivatelja su korisni, ali onda postoje određene situacije, primjerice kada vas poziva hitne službe, kada je broj nije blokiran od Caller ID prijemnika .

No comments:

Post a Comment