Monday 16 April 2012

Celulit Body Wrap Recipe

Tijelo oblozi imaju terapijske i kozmetičke koristi i pomaže u čišćenju tijela od toksina i pomagala u smanjenju celulita. Celulit tijela oblozi su veliki za ljude, koji žele da ton i zategnuti svoje kože i poboljšati svoje ten. Ona također pomaže ljudima s labave kože, ili od mršavljenja, pa čak i trudnoće. Celulit tijelo obaviti pomoći u liječenju problema s kožom, kao što su akne, itd. Postoje razne recepte, koje možete koristiti, ovisno o vašoj koži teksturu, itd.
Da li celulita tijela obaviti posao
Kada netko čuje o tijelu oblozi za zajedničko pitanje, celulit tijela obaviti: rade ili su oni samo još jedan trik mršavljenja. Rezultati, zapravo razlikuju od osobe do osobe. Međutim, morat ćete biti oprezni, kad se odlučite za umatanje tijela. Morat ćete procijeniti s kriterijima izbora kako bi dobili najbolje rezultate. Tu je zabluda, da samo s celulitom tijela obaviti će osoba biti u mogućnosti da izgube težinu. Međutim, također ćete morati slijediti redovite vježbe i dijeta program. Ako mislite, da samo s tijela oblozi će vam biti u mogućnosti kako bi se postigla vaš gubitak težine, onda ste u za veliki razočaranje.
Celulit Body wrap Recepti
Jednostavan celulita body wrap je mješavina gline s nekim prirodne morske soli. Bilja i eterična ulja mogu biti dodan u tijelu oblozi. Sada ćemo vidjeti, kako se celulita tijela obaviti kod kuće.
Celulitu Body Wrap # 1; To je prekrasan folijom da ton i zategnuti kožu, osim što dobro tijelo tajnosti, za gubitak težine kod kuće.
Sastojci
Zelena glina 1 šalica; morska sol ¼ šalice, maslinovog ulja 2 žlice; vode 2 šalice; Metoda
Kuhati vodu i dodati morske soli u vodu. , Promiješati dok sol otopi u vodi. , Dodati maslinovo ulje u smjesu i dobro promiješati ponovo. ; Na kraju, dodati gline i napraviti tijesto s njom. , Možete dodati još malo vode, ako nisu u stanju napraviti tijesto. ; Toplina u kupaonici ili spavaćoj sobi, dok ne trljati smjesu po cijelom tijelu. ; Zamotajte se pomoću pamučne plahte ili ručnike. , Možete se odlučiti za omatanje listova za sebe folijom. ; Ostavite obaviti za 45 minuta do sat vremena prije nego što opere off folijom. ; Celulita Body Wrap # 2, Ako na određenom području je problem prostor, a zatim vam svibanj želite isključiti za ove celulita tijela obaviti izgubiti inča.
Sastojci
Mješavina kamilice, đumbir i lavande u prahu 1 šalica; tople vode ½ žlica; Metoda
Ulijte smjesu biljka u vodu i pustiti ga strmim za 10 minuta. ; Potopiti ručnika u vodu, iscijediti ga malo i zaokrenuti područje interesa. ; Ostavite ručnik za 10 do 12 minuta. ; Uklonite ručnik i ponoviti, sve do vode postaje hladno. ; Celulita Body Wrap # 3; Ovo je još jedan mršavljenje body wrap, koji se može koristiti bilo na problem dijelove, ili po cijelom tijelu.
Sastojci
Mješavina kamilice biljka, biljka đumbir i lavande biljke 1 šalica; Komorač sjeme u prahu ¼ šalice, Lucerna prah ¼ šalice; Epsom soli 1 šalica; Zelena glina 1 ½ šalice, kipuće vode 2 do 3 šalice; Metoda
Stavite sve sastojke, uključujući Epsom soli u 2 šalice kipuće vode i napraviti mokro tijesto. , Ako je tijesto je gust, dodajte malo vode da ga, da bi ga malo tanji. ; Ostavite smjesu da se ohladi, dok je to topla na dodir. , Primijenit će se zalijepiti na cijelo tijelo, kao što ste se usmjerili na problem prostora. ; Čvrsto omotajte ručnici oko vašeg tijela ili korištenje omatanja listova. ; Ostavite folijom na za sat vremena, razmotati ručnici i oprati sa toplom vodom. ; Ovih dana alge body wrap također je postala vrlo popularna. Nekoliko savjeta kada koristite celulita body wrap. Pijte puno vode i prije i poslije folijom. Topla voda se preporučuje. Prije nego što primijenite wrap uzeti vrući tuš, tako da su pore otvorene. Preporuča se, da je nakon celulita tijela obaviti trebate izbjegavati kofein, masne hrane, alkohola ili soda za minimalno razdoblje od 48 sati.

No comments:

Post a Comment