Saturday 14 April 2012

Sideburn Stilovi

Lica frizura uvijek bila važan element za čovjeka dotjerivanje. Nakon što svi oni su među vrlo malo stvari koje su dio njihove cijele timarenje vježbe. Jedan jako učinjeno ili pogrešno izabran lica frizura može odmah uništiti njihova izgleda. Dok mnogi vole imati stil brade i brkova, neki radije da čist brijanje. Pa, ono što daje that završni dodir lica frizure su zaliske. Da, oni zalizaka koji bi često se zanemaruje dok podrezivati ​​brkovima, igraju jednako važnu ulogu kako bi vam izgledati savršeni muškarac. Između raznih lica frizura, zalisci su fave među većinom žena. Pogotovo kada se odlučite ići za to čist brijanje, dodajući jednu od cool sideburn stilova je odlična ideja. Željan znati o različitim stilovima sideburn? Ovdje su detalji.
Najbolji Sideburn stilova za muškarce
Redovita; jednostavan sideburn stil je redoviti jedan koji se sastoji od ravno zaliske širi se do sredine vaše uši. Njena širina i dužina je obično činio ovisno o veličini vašeg lica. To nije vrlo upečatljiv i zamjetljiv kao i ostale sideburn stilova. Za početak, možete jednostavno produžiti trajanje ovog sideburn po ¼ inča. Sjeti se da je širina zaliske se ne smije povećati.
Protezala dolje, dolje ili pruži dugo zalizaka znači proširenje redovne one ispod vaše uši. To su najbolje biti upareni s dugim hairstyles. Oni također ravnotežu svoj izgled u slučaju da imate više brade. Ovaj stil se mora izbjeći one koji imaju ovalni ili izduženo lice. To je također najviše odgovara stil za formalnu ruho.
Trg zaliske, ovo je jedan od najpopularnijih stilova sideburn koje je pogodno da se nosi s formalnim ili povremeni ruhu. Možete eksperimentirati s dužinom ove dlake na licu stil vođenja krajevima trga. Trg na kraju znači da je kraj horizontalne linije koja je svoju stranu spali oblika je upravo paralelno s podom. Možete odabrati da malo proširiti horizontalne linije prema nos i trendovski izgled. Vjerujte mi ovo je jedan od najboljih lica frizura za mladiće.
Ukazao; Pointed sideburn stilova su sljedeći tip lica frizura koja je najpogodnija za muškarce s pravokutnim, ovalnog ili trokut u obliku lica. To su strogi no-no za one koji imaju bucmast lice. Duljina to je obično do kraja ušiju. Sastoji se od tankog spali koji navojnice jednako s obje strane i čini točku na kraju. Uglavnom to čini duboko "V". Ovo izgleda najbolje kad dobro čuva obrubljen, a ne s previše rast kose. Posebno izgleda super tijekom prvih nekoliko dana rasta dlake na licu.
Sužava, a to je popularan retro lica frizuru. Ako želite izgledati kao hrapav komadina doći sebi sužava opekline. Duljina može varirati od sredine ušiju do kraja ušiju. Dok je dio sideburn na strani uha je ravno, jedna na vanjskoj strani je 'L' obliku. Također, na strani u blizini ušima je kraća nego s vanjske strane. The sideburn is sužava na krajevima, tako da je gotovo paralelno s čeljusti liniju. Možete imati nešto sužava stil ili ga istaknuti uz djelomično proširenje i krajnje točke i dalje u smjeru kutu tvojih usana.
Ovčetina Sjecka: "Ovo su fancy par zaliske koji mnogi biciklisti mogu vidjeti flaunting. Oni su obično uski u hramovima, a zatim grow mnogo širi prema Vašim jawline. Ovčetina kotleta će vam dati klasični izgled retro. Širi kraj može dati okruglog ili ravno oblik. Ako uzgoj tih naprijed za povezivanje sa svojim brkovima, stil je poznat kao prijateljski ovčetina kotleta. Ako ne želite brkove, ali stilski par ovčetina kotleta ići za pošten Abe zaliske, nazvana nakon što je američki predsjednik Abraham Lincoln. Pa, s ove strane spali stil sastoji se od ovčetina kotleta koja se spajaju u bradu i kako je spomenuto, nećete biti raste brkove.
Slijedite bradu dotjerivanje savjete i dobiti brijanje, ovisno o vrsti lica frizura želite isprobati. Odabirom jednog od sideburn stilova dao gore, umjesto brkova stilova ili na bradi stilova, ste sigurni da izgledaju savršeno, čak veliki koma s čistim brijanje. S jedne strane spali, ne ustručavajte se dalje eksperiment nekoliko dana rasta brade, izgleda izvrsno!

No comments:

Post a Comment