Saturday 7 April 2012

Omjer riža kuhalo

Kuhanje zdrav obrok za svoju obitelj je prilično dugotrajan proces. Ali, napredak u tehnologiji je napravio to moguće olakšati rad s različitim kuhinjski aparati. Jedan takav uređaj koji nam pomaže smanjiti sati slaving preko hot štednjak, je riža kuhalo. Rice, kao važan dio toliko važno jela, skuhana vrlo često. Rižu štednjak vam omogućuje da skratiti vrijeme koje provodite u kuhinji. Neki riža kuhala dolaze s parobrod košara u kojoj možete pare povrće ili plodovi mora, dok je riža je koksiranje. Međutim, postoji nekoliko trikova i savjeta koje treba naučiti za izradu ukusnih recepata riža pomoću riža kuhalo. Najvažnije od svega je omjer riža kuhalo riže vode. Pa neka nam se pogled na mjerenja riža kuhalo.
Riža kuhalo Proporcije
Najbolja kvaliteta riže obično se postiže kada je riža se pere, natopljenom, blanširane ili kuhano, a zatim steamed. Kuhanje riže u riža kuhalo je prilično jednostavan zadatak. No, na području gdje je većina ljudi ići u krivu je riža kuhalo mjerenja. Većina riža kuhala rad kipuće riže i kontroliranje temperature. Temperatura unutar riža kuhalo počinje ustati kada se sva voda je kuhana daleko, a riža je učinio. Sada, to jasno nam govori da je kvaliteta riže ovisi o količini vode. Ako je voda manje, rižu će ostati prijesan a ako ste stavili u previše vode, možda ćete završiti uzimajući tijesto od riže! Siguran sam da ne želite da bilo! Pa, neka nam se pogled na savršeni omjer riža kuhalo vode riže.
Riža kuhalo odnos zapravo ovisi o vrsti riže ste kuhanje i kako vi to želite vlažno. Količina vode potrebna za kuhati rižu također ovisi o različitim riža kuhalo receptima. Najsigurnije riža kuhalo omjer za početak je 1 ½ do 1 ¾ šalice vode po šalicu riže. Napunite lonac za kuhanje s jednakim dijelovima od riže i vodu, a zatim dodati potrebne dodatne količine vode na njega. Još jedna stvar koju treba imati na umu je 'svježije riže manje vode je potrebno'. S obzirom na nastavku su riža kuhalo omjera za različite vrste riža.
Bijela riža, bijela riža općenito treba manje vode za kuhanje. Idealna riža kuhalo omjer bijele riže je 1 i pol do 2 šalice vode na šalicu riže. Kratki zrna bijela riža kuha brže nego obično riže dugog zrna i zahtijeva manje vode. ; Bijeloj riži dugog zrna - 1 ¾ šalice vode po šalicu riže; srednje zrna bijela riža - 1 ½ šalice vode po šalicu riže; kratkog zrna bijela riža - 1 ½ šalice vode po šalicu riže, smeđa riža, smeđa riža je cijela zrna, high-fiber i manje obrađuju te se stoga preferirani od strane većine zdravlje svjesni ljudi. Međutim, smeđa riža traje duže vremena da se kuhati u odnosu na bijela riža. To traje oko 40 do 50 minuta kuhati smeđa riža i zahtijeva više vode. Savršeni riža kuhalo omjer smeđa riža je 2 ¼ šalice vode po šalicu riže.
Indijski stil riža recepte koristeći Jasmine riža Basmati riža ili zahtijevaju kosu riže, a time i količina vode potrebna je manja. Pa, ovo su samo smjernice za rižu štednjak pokazatelja za različite vrste riža. Različite kuhala riža svibanj zahtijevaju različite količine vode. U takvim slučajevima, metodom pokušaja i pogrešaka daje najbolje rezultate. Dakle, ići naprijed i postavite željeni omjer riža kuhalo za eksperimentiranje! Sve najbolje!

No comments:

Post a Comment