Tuesday 17 April 2012

Polu Stalni Make Up

Je li bio dan kad ste zaboravili da stavite svoje redovite eyeliner i druge make up, i vaši prijatelji vas pitao ako se ne osjeća dobro? Ljudi oko nas, tako se koriste za nas vidi s našim make up na da kad mi ne vrijede, oni zapravo mogu primijetiti razliku. Ali ponekad, postoje dani kada se ne osjećam kao primjene make up, očito zato što smo osjećaj lijen ili nisu u raspoloženju ili su uzimajući kasno za ured i ponestane vremena. To su dani kada su žene žele da su imali čarobni štapić kako bi mogli raditi svoj make up u sekundi i žurbe na posao. Dakle, za sve one žene koje imaju san ovako, postoji rješenje u obliku polu stalno čine. Ako se pitate što je polu trajni make up, a zatim u nastavku je neke informacije o istoj.
Polu Stalni Make Up postupku
Polu trajni make up je ljepota postupak u kojem permanentno pigmenata, sastavljena od anorganskih minerala hirurški su umetnuti u kožni sloj kože. Implantiranih pigmenti ostati tamo za razdoblje do pet godina i za razliku od drugih čine se ne može oprati s vodom. Zato polu stalni gore napraviti je također poznat kao stalni make up. Neki od feding boje može uzeti mjesto s vremenom i boje treba primijeniti ponovno, a za oko godinu dana nema feding boje na sve. Pročitajte više o stalnom kozmetičke make up - kozmetički tetoviranje.
Polu trajni make up postupak je gotovo bezbolna. Kada je poduzela, anestetik kreme primjenjuju se na područje koje želite tretirati kako bi se smanjila bol. Nakon tretmana, tamo bi moglo biti nekih upala i crvenilo, koje nestaje na vlastitu u tjedan dana. Za održavanje izgled, neki dodir UPS mogli biti potrebni svake godine i određene smjernice će biti izdana od strane estetski kirurg, koje je religiozno treba slijediti kako bi se spriječilo boju od izbljeđivanja i kako bi posljedice liječenja dugotrajan.
Kroz ovaj tretman, polu stalni oka make up koji uključuje gornji i donji eyeliner, oblikovanje i daje punoću obrva i trepavica pojašnjenje, su poduzete. Ostali tretmani uključuju oblikovanje usana, usana liner, pun usne boje, uklanjanje mrlja, spali maraka, freckles od kože, alopecija kamuflaža, stvarajući areola nakon raka dojke i liječenje vitiliga kamuflaža.
Pročitajte više na:; trepavica Extensions troškova, Stalna Eyeliner, Polu Stalni Make Up Prednosti
Polu trajni make up ima puno prednosti za žene. Štedi vrijeme potrošiti na događaj čine svakodnevno. Štedi novac, kao i kozmetički proizvodi ne trebaju se kupiti svaki sada i onda. Plus, make up ne treba ponovno primijeniti tijekom dana jer nema dodir ups potreban. Pročitajte više na jeftin make up.
Nekim posebnim slučajevima, kao što su žene koji su izgubili kosu na svojim obrva ili trepavica zbog liječenja raka ili zbog alopecija, mogu dobiti polu stalno čine ispraviti to. Žene koje pate od alergije zbog kemijskog kozmetiku ili onih koji su vizualno umanjena ili fizički hendikepirana osoba i ne mogu primjenjivati ​​konvencionalni make up, možete ići u za ovaj postupak umjesto. Da ne spominjem žena koji su u zanimanjima poput sportskih scena ili filmova ili modeliranja, koji također mogu imati koristi puno od ovog postupka.
Polu trajni gore napraviti Smatra se da je potpuno sigurna, jer je kemijski slobodnog i hypoallergenic čine. Ipak, da se na sigurnije strane, alergiju testiranje treba obaviti prije odlaska na za ovaj postupak. Dakle, za sve one žene koje žele unaprijediti svoje prirodne značajke i spasiti sebe od svakodnevne mljevenje primene make up, polu trajni make up je jedan san došao istiniti.

No comments:

Post a Comment