Wednesday 4 April 2012

Ljeto Wedding Teme

Mnogi parovi odluče da se udaju između svibnja i kolovoza, tako da oni mogu imati lijep vanjski ljetni vjenčanje. Ideja o vjenčanju pun sunca i topline, mirisnim cvijećem i velike vremenske ukupnom može podići do svačijeg duhova. Najvažniji element dok branje teme ljeti vjenčanja je da slijedite svoje srce. Vi ćete uvijek morati biti svjesni kako želite sliku vaš dan vjenčanja biti. Osim toga, nema ništa loše u traženju neke pomoći. A ako želite preuzeti potpunu prednost ove sezone, imamo različite teme ljeta svadba vas da izaberete iz i planirati nezaboravne vjenčanje.
Ljeto Wedding Teme i ideje
Ljeto znači u prekrasnom okolišu. Sada to može biti sve, od egzotične lokacije kao što su Havaji vašem dvorištu. Vanjski ljeto wedding teme zahtijevati od vas napraviti neke podebljano odluke. Wedding kombinacije boja, cvjetni ukrasi, svadba haljina, hrane i ljepušan velik dio sve što možete misliti da treba biti savršen za vaše vjenčanje, potrebno kompliment jedni druge. Nakon što odaberete temu, ona je definitivno će biti glatka jedrenje od tamo. Ovdje su neke od naših prijedloga za svoje vjenčanje iz snova.
Leptir Wedding temu; lijep, romantična wedding theme može biti inspiriran lijep i graciozan leptira. Odaberite pozivnice za vjenčanje sa šarenim i veličanstven leptira na kartici. Vaše vjenčanje haljina može imati ušivenim aplike leptira, zajedno s bridesmaids haljine s manjim leptirima ušivenim na rukavima, dekoltea ili porub. Kao i za tablice ukras, možete se plutajuće svijeće leptir as vaše vjenčanje središnji i zadržati slatka leptir nositelja ime karticu na svaki stol. Također, možete dati leptir-obliku kolačiće, plutajuće svijeće i leptir bombona kao vjenčanje milost. Čak i vaša svadbena torta može biti dizajniran accordingly s raskošnim leptir ukras preko njega. Možete ići sa svim bijelim ili njiše, shemu boja za vaš leptir teme, sve što trebate učiniti je igrati oko s idejom i misle kako da izgleda jedinstveno.
Victorian Wedding temu; Ako vidite vaše vjenčanje će se održati u vrtu i dodavanja šarm starog svijeta u njemu, odabrati Victoria vrt temu. Za berba Victorian vjenčanje, možete odabrati boje poput krem, plava, terakota, Ecru, pastel i zeleno žute. Miješati i sparivati ​​te boje ili ići s jednim od njih stvoriti cijeli wedding ukras. Možete dodati Victorian pelerine, cameo nakit na vratu, beaded clutch torbice, čipke rupčići i haljine na haljine za mladenku i njezine bridesmaids. Prerušiti se mladoženja i kum u jutarnjim kaputi s prsluci, presavijeni kravate, rukavice i boji. Za pozivnice, možete odabrati sliku konjskom vučom kolica koja će dati svoje goste ideju o tome kako se odjenuti za tu prigodu. Izaberite mjesto, bilo Victorian style ljetnikovac, crkva, ili Inn koje ima pogled na prekrasan vrt i duge veranda. Kao i za vjenčanje favorizira, iznenadite svoje goste s mirisnim uljem boce (ruža, jorgovana ili jasmin), cameo čokolade, Victorian navijača ili oznake i / ili dekorativne šalicu set. Kao jedan od jedinstvenih ljeta wedding tema, Victorian postavka je odličan izbor, gdje možete ukrasiti s prekrasnim pogledom na vjenčanje cvijeća kao što su ruže, gardenias, pansies, naranče cvjetovi, i ljiljani.
Rose Wedding temu; Nema wedding teme za ljeto ne može proći bez spominjanja ruža. Živoj boja i miris ruža ima sposobnost za preuzimanje cijele proslave. Ovdje se kao dobro, možete odabrati bilo jedan, dva ili duga ruža. Povremene postavka za sve vrste ljetnih wedding tema može dopustiti dekoracije su ruže. Imate tona boja za izabrati iz, kao što su crvena, roza, zelena, žuta, plava, i ljubičasta. Svadba haljine i bridesmaids haljina može imati kontrastne, ali laskavu ruže vezen na njih. Odlučite na pastelu, a ne svijetle boje ovdje, tako da ništa ne čini cijeli izgled na vjenčanju previše podebljano. Isto vrijedi i za pozive i ukras Vašeg vjenčanja, gdje je duga ruže mogu uljepšati vaše slavlje. Kao što je vjenčanje favorizira, odlučite se za ljubav svijeće, ružin pupoljak, u obliku čokolade i / ili na mirisni sapun ruža latica.
Više Ljeto Wedding Teme
Sada kada imate neke ideje o tome što je to ljeto wedding teme trebaju kako bi ih gledati jedinstven i zamišljen, Let's vidjeti što druge teme možete venture na. Ovisno o tome gdje je vjenčanje će se održati, možete se odlučiti accordingly uz malo pomoći s naše strane. ; Plaže vjenčanje temu; Glazba Wedding temu; Tropska Wedding temu; Disney Wedding temu; Pirate Wedding temu; Daisy Wedding temu; Suncokret Wedding temu; Poziv na djeveruše, prijatelji, rođaci, ili bilo tko želite da vam pomoći u planiranju Vašeg vjenčanja. Napravili smo naš dio dajući vam ideje o ljetnim wedding teme. Sada sve što morate učiniti je da se ove ideje u stvarnost.

No comments:

Post a Comment