Wednesday 11 April 2012

Ogrebotine na čaše

Bilo je to savršeno svjetlucav staklo stolom kada ga je dobio, a sada ima toliko ogrebotina na njemu da vas tjera orasima! Ali kako da biste dobili osloboditi od ogrebotina na čaše? To je bojim se, ne znate. Osim toga, sad da mislite o tome, sve one staklene zdjele i čaše u kuhinji i ogledala u spavaćoj sobi, vaše oči naočale, sa strane stola u hodniku, kao i raznih ostalih staklenih predmeta su sve infestirane ogrebotina. Dakle, ako netko tamo zna ništa o popravak ogrebotina na čaše, stvarno bih želio saznati, zar ne? Redu. Gotovo! Ovaj članak možda neće biti u mogućnosti da vam pomoći sa svim vrstama ogrebotine na čaše, ali definitivno će pokušati vam pomoći s vašim oka naočale naočale i prozora.
Na taj način će vam pomoć o tome kako ukloniti ogrebotine sa stakla i vam opskrbu s nekoliko savjeta o tome kako popraviti ogrebotine na čaše, kao dobro. Dakle ovdje ide ...
Popravak ogrebotine na čaše (Eye Wear)
Sada je glavni problem s naočale, sunčane naočale ili numerirani je da su stvarno skupi. Dakle, to nije uvijek izvedivo da kupuju nove. Pa ipak, ne može se držati nosio par koji je toliko ogrebotine na to da je teško čak i gledati kroz njih. Tada jedan je najbolja opcija je da isprobate i čist ogrebotine na čaše i jasno ih na taj način. Ovdje su neke od načina na koji možete to učiniti.
Amonijev fluorid, neka ne ime vam odvratiti. Amonijev fluorid ili bifluoride se nalazi u automobilskoj kotača čišćenje. Dakle, sve što trebate učiniti je dobiti jedan. Zatim slijedite ove korake. ; Uzmi par koji vam je potrebno popraviti i dobiti objektiv van. Koje je potrebno ne panika bilo. Primjenjuju se samo blagi pritisak na unesete objektiva (iznutra) za leće pop out. , A sada uzeti ove leće i staviti ih u kontejner. , Nakon što je učinio, uzeti sredstvo za čišćenje kotača tekućine i sipati u posudu koja sadrži leće dok tekućina je nešto više od leće. , Bez dodirivanja leće, jednostavno vrtlog tekućine okolo, tako da tekućina ravnomjerno pokriva leće. Učinite to za neko vrijeme, tako da tekućina pere preko leća. ; Sada izvadite leće iz spremnika te ih oprati s vodom. , Osušite mekom krpom. ; Naći ćete da imate više od ogrebotina je nestala, a koji vodi do naočale ispočetka popravak. , Grease Olovka, uzmi bijelu mast olovku i nacrtajte mali krug oko ogrebotine na čaše. Provjerite jeste li u potpunosti pokrivaju ispočetka. Nakon što je to učinjeno, uzmi mekom krpom i to trljati preko ispočetka. Učinite to dok se područje u potpunosti bufferom. Onda dobiti na čišćenje stakala s blagim sapunom i vodom i osušite. Naći ćete da su otišli ogrebotina. Pobrinite se da koristite posebne olovke za te.
Pasta za zube; Uzmi pastu za zube koja ne sadrži kemikalije ili gel. Zatim uzeti pamučni obrisak i pomoću malo pasta za zube, to ravnomjerno na objektiv, pokriva ogrebotina. Neka pasta sjediti u za nekoliko minuta. Zatim oprati objektiv vrlo pažljivo i obrišite mekom krpom. Ogrebotine će imati popunjena
To su neke od metoda za popravak ogrebotina na čaše. Sada Pogledajmo kako možemo učiniti isto u slučaju oknima od stakla.
Popravak ogrebotine na čaše (oknima)
Jasnoću s kojom smo vidjeli kroz prozor dobiva dramatično ugrožena ako postoje ogrebotine na njemu. Ovdje su neke od načina na koje možete učiniti neke je potrebno mnogo čišćenje prozora i popravak u tom procesu.
Amonijaka i vode, miješati amonijak (2 unci) s vodom. Tada nositi neke teške rukavice od kože i očistiti prozor sa ovog rješenja. To bi trebalo pomoći u uklanjanju ogrebotina od stakla.
Ocat i senf suhi, napraviti jednake dijelove suhe gorušice i ocat i miješati u tijesto. Uzmi ovo tijesto (bi ga malo debljine u konzistencija), a zatim se primjenjuju na ogrebotine maraka. Neka sjediti za nekoliko minuta i onda obrišite krpom.
Metal poljski, koristite metalni nokte na isti način na koji će koristiti ocat i senf tijesto i raditi stakla. Ne zaboravite da je tampon krpom.
Cerij oksid, proizvode za čišćenje kao što su cerij oksid ili poliranje namještaja poznato da daju slične rezultate.
Ovo su neki od načina na koje možete uhvatiti u koštac ogrebotine na čaše. To nije stvarno moguće dobiti izvorni površinu leđa, ali budite uvjereni da će biti kao nov! Dakle, kada vidite prozor koji je izgreban, učitavanje gore na te stavke i ići dobiti!

No comments:

Post a Comment