Friday 13 April 2012

Druga Obljetnica Gift Ideas

To je tvoj drugi obljetnice već i zbunjenost postavlja i. .. o darovima, mislim. Prva godišnjica je bila posebna, naravno, i staviti u puno razmišljanja i napora u čineći ga posebnim. Ali to ne znači da želite da se vaše drugu godišnjicu da se bilo manji poseban. Želite da se jednako lako pamtljiva i za koju želite neke velike ideje godišnjicu drugi dar! Način na koji možete vidjeti, zašto otpraviti obljetnice jednostavno brojevi kao 1., 10., 25., 50.? Nemojte druge godine računaju kao dobro? Nemojte se dovesti do posebnih trenutaka u banke na i doći do tih brojeva slavi? Naravno da ne! Dakle, kao počast tu misao i posebno za svoju drugu godišnjicu, ovdje su neke druge godišnjice dar ideja!
Tradicionalni drugu godišnjicu Gift Ideas
Ako netko ide po tradicionalnim godišnjicu darove po godini, onda druge godine se uzima kao godina 'pamuk' i 'porculan'. Ali to ne znači da ne možete doći do romantične darove za njega samo zato pamuk ne mora nužno računati na "romantične" ili "seksi" kategoriju? Uzmi inspiraciju iz tih ideja obljetnice dar.
Viseća: "Ovo su najnovije na tržištu! Oni su tako udoban i ugodan da ćete biti voljni da bi se nakon što spavaju u na njih. Više dobre vijesti? Priviti uz njega kad je uživajući u ležerno poslijepodne na njemu.
Deka Pamuk ili jorgan, Poklon ga mekom pamučnom grudnjak da on može omotati oko sebe, dok gledate TV ili dok lounging o čitanju knjiga.
Fluffy papuče, kupiti mu neki extra mekani - dodatni paperjast papuče. Zamislite osjećaj udobnosti just zadržavaju na. Pročitajte više o tradicionalnim godišnjicu darove popis.
Druga Obljetnica Poklon Ideje za njega
Vi vjerojatno neće biti tako bujno in Doling iz druge godišnjice darove kao što je u povodu svoje prve godišnjice. To je i razumljivo. Ali drugu godišnjicu je samo kao posebna. Ovdje su neke od ideja koje će vam pomoći da nula na veliku obljetnicu poklon za njega.
Letterati; Ovo je dužan da se neke scorching rezultate, tako da bude spreman! Napišite mu pismo od svih stvari koje želite učiniti s njim te noći (budite kreativni, dame!) i ostaviti ga u svoj džep. Vjerujte mi, neće biti bolje drugi godišnjicu darove ikada! U stvari, možete koristiti da je jedan svake godine i on to neće smetati.
A Day Off, a prve dvije godine braka su najteži gdje početne prilagodbe je u pitanju. Tu su dužni da su određene navike koje su se promijenile - na primjer, petkom navečer s prijateljima, vikend lijenost, pivo i podrigivati ​​dan (samo navesti nekoliko primjera) ... tako da se stvarno jako velikodušan i neka ih natrag .. za vikend ili dva (to je stvarno do vas)! Ali samo ako će on obećanje da se vrati u svijet civiliziranih poslije.
Spa na stijenama, s njim postupati u toplice sjednici. Možda on misli da ništa od "metro-seksualni 'muškog, ali kada on dobiva masažu cijelog tijela i vidi nebo, željet će biti tamo!
Posebna kupuje, mislite na nešto iz vedra neba kao veliki bocu svog omiljenog viski, ili nešto što je on spomenuo u prolazu jednom kao što su golf klubovima i poklon mu.
Pročitajte više na:; Obljetnica Gift Ideas za ženu; Obljetnica Gift Ideas za suprug; Druga godišnjica dar može biti vrlo vrlo poseban uz malo misli i truda, a sad znate točno što učiniti da biste dobili tamo (čitajući članak , dame)! A ako ste čvrsto vjeruje u 'godišnjicu darove po godini' formulu, onda postoji tradicionalni poklone as well. Dakle, plan unaprijed i napraviti drugu godišnjicu još posebnijim!

No comments:

Post a Comment