Thursday 3 May 2012

Slikarstvo Više Wallpaper Savjeti

Pozadine se često koriste u poboljšanju izgleda unutarnjih zidova, umjesto da ih slikarstva. Tijekom godina možda misli da je velika potražnja pozadina je dosadno jednog. Ponekad svoj izgled može postati dosadno. Pa što učiniti u takvim slučajevima. Kako o piling, ukidanje, a uzimajući u cijeli proces uklanjanja pozadina slijedi slikanje na zidu? Pa, izgleda da voli zahtjevan posao. Pogotovo kada je potrebno brzo popraviti, to nije rješenje. Kako o izravno slikati, definitivno je dobra ideja! Evo postupka za slikarstvo preko pozadinu. Savjeti za slikanje over pozadinu dane u nastavku su lako i pomoći će vam da imate dobro izgleda zidne površine.
Da slikam preko Wallpaper: korak po korak vodič
Pripremiti površine, prije nego što počnete slikarstva over pozadina, savjete papira koji su vješanje labave ili onim područjima gdje je pozadina je piling treba ukloniti. Provjerite jeste li uklonili sve te, drugo oni mogu ispasti kasnije. Provjerite jesu li svi šavovi su dobro osigurani. Koristite ljepilo ili tapete staviti bilo velike suze u pozadinu. Sada očistili cijelu površinu sa spužvom ili krpom prašine.
Testirajte Wallpaper, kada je površina je spremna i potpuno suha, provjerite je li područjima wallpapera kojima možete ljepljene su zaglavi pravilno zidu. Ako je pozadina i dalje dolaze off, ne imati bilo koji izbor, ali da ga maknete koristeći parobrod pozadina uklanjanje ili rješenje.
Pokrijte objekata; Provjerite jeste li skinuti rasvjetna tijela i sve ukrasni predmeti koje su visjele na ovom zidu. Također, one stavke koje se ne može ukloniti kao što su prekidači, moraju biti maskirani with slikara traka. Položite grubo plasticni na podu. To će osigurati da unutrašnjost slika posao obavlja uredno bez ikakvih nereda.
Predsjednik površinu; Sjeti se da je to jedan od najvažnijih slika over pozadina savjete. Morate premijera površine prije rade na tome. Možete provjeriti u trgovinama boje da kupi najbolji udžbenik za stvaranje lijepo baza za slikarstvo na pozadinu. Savjeti za kupnju dobar temeljni uključuju se opredjeljuju za tonirana jedan. To je dostupna na gotovo istoj cijeni i koristeći to će vam pomoći u postizanju bolje prikriti tamne boje pozadine. Trebat će vam dva sloja prajmera, pogotovo za one tapete s tamnim ispis ili ispis krvari. Pričekajte do fitilj suši off potpunosti.
Slikarstvo pozadine; Dakle, ovdje je uzbudljiv dio. Jedna od uputa za slikanje više pozadina je boja u skladu s postojećim površinu. To znači, ako je pozadina površina je glatka, možete jednostavno boje i glatke su u potrazi zid. Ali, ako je površina gruba, morate imati teksturom boje. Promašaj slikarstvo je najbolji način da se boje grubu površinu i dati mu lijepo teksturom izgled. Dok ste premazati pozadinu, pobrinite se da čekati između primjene premaza, tako da boju temeljito osuši off. Nanesite 2-3 kaputi imati željenu boju površine.
Iako su mnogi stručnjaci ukazuju na projektiranje interijera ovo kao pogrešnu praksu, možete konzultirati stručnjake Moleraj znati da li pozadinu može izgledati dobro kada oslikana. Poput nekih plastificirani wallpaperi ne mogu biti oslikana iznad i tkanine tipa wallpaperi lako se bojati. S ovim uputama za slikanje over wallpaper Savjeti dati da biste dobili najbolji izgled i mjere predostrožnosti like provjere vrsti tapeta, možete započeti sa svojim projektom home poboljšanje. Sve najbolje!

No comments:

Post a Comment