Tuesday 1 May 2012

Ljetni party haljine

Ljeto je vrijeme za vas da bude opušteno i bezbrižno, a najbolji način da se prikazati ovaj stav je način na koji haljinu ovog ljeta. Osnovna ideja je da izgleda trendi, ali se ugodno u vašoj koži. Velika je stvar o ljetnim modnim je da možete nositi upravo ono što vam se sviđa, i to nazvati ljeto mode. Vrijeme je za svijetle boje, a bold ispise koji ste bili shying daleko od svih zajedno. Čak i muškarci imaju mogućnost izabrati lakši od tkanine i boje, tako da oni mogu uživati ​​u ljetnim koliko nas žene. Ovdje govorimo o ljetnim party haljine za žene, a idealan ljetni party odjeće za muškarce.
Ljetni party haljine za žene
Kada je u pitanju ljetni party haljine za žene, opcije su samo neograničen. Otiske, uzorke, boje, tkanine i stilovi su beskrajne. Međutim, odabiru pravo haljina za vaše tijelo tip, a vaša osobnost je ono što stvarima. Nadalje, vrstu događaja (polu-formalni ili formalni) koju, izabrati odjeću za također utječe na vrstu odijelo koje ste izabrali. Ovdje ćemo vam dati nekoliko savjeta o odabiru pravo ljetni party haljina za vas. ; Je ljetni događaj u jutro je idealno vrijeme da izvedeš smione grafike, svijetle boje, kratke rubove i duboko vrat. Odaberite od kaiša haljinu, ili onaj koji je off-rame. Pobrinite se da vaše ruke su dobro napregnut, tako da ih možete pokazati u ovim prekrasnim outfits. Ako imate veliki ljetni ten za show off, postoji ništa kao što je to. , Kada je riječ o hemline, veći to bolje. S druge strane, vi svibanj također odabrati iz dugo teče maxi, s bold cvjetnim ili retro grafika i svijetle boje, za jutarnju događaj, kao što su vrtne zabave ili ljetnog roštilj. Tanke naramenice, duboka izreza, a carstvo rez, su redoslijed dana i napraviti za slatka haljina ljetni party. Halter necklines i backless haljine su također odlično za takve događaje. Odaberite maxi s prorezom, to je seksi i elegantna u isto vrijeme. , Ako je ljeto svatove haljine tražite onda imajte to na umu. Ako je vjenčanje jutro ljeto, možete birati između čvrste, pastelnim bojama, kao što su svijetlo plave, ružičaste, žute, i breskve. Ove boje govoriti ljeto kroz i kroz. Također možete odabrati haljinu u pastelne boje s blagim cvjetnim ispis na njega. Ne zaboravite da zadržite laganim ljetnim šminka, kao i sportski minimalan pribor na ljeto vjenčanje. Za ljeto wedding pod mjesečinom, pokupiti dugo, teče Maxi u pune boje. A backless haljina s dubokim dekolteom ili bretela haljina je savršen za takve prigode. Evo, nosi jednobojnu je idealan. Tamnija plava, ljubičasta, zelena ili su savršeni cool boje sport na ljetnim večerima, i još uvijek izgleda vruće. , Ako je stranka ljetni koktel, svjetlucavo haljinice, sa hemline da je kao visok kao što su komotni sa, će odgovarati prigodi dobro. Druga mogućnost je da nositi haljinu s okupili čipke, ili nabrane večernjih haljina. Iako crno je vječno lijepa, pokušajte kako bi se izbjeglo ovo ljeto. Izaberite iz niz drugih ljetnih boja, kao što su šokantne roza, i iako to može boljeti, jarku malu crnu haljinu ove sezone. ; Imajte na umu da iako je ljeto sve o podebljano grafike i uzoraka, čvrste boje čine cijeli svijet je razlika kada je u pitanju formalni događaj. Za polu-formalni događaj, možete se odlučiti za one podebljano otisaka. ; Sjeti se da accessorize dobro. Svoje cipele treba dovršiti cijelu svoju odjeću, a ne isticati i upropastiti vaš izgled. Također, ne pretjerivati ​​nakit. Jednostavan par naušnica, zajedno s elegantnim narukvicu će govoriti za sebe. Ženske kape ljeto dodati savršen jazz na ljeto modne i trendovima. ; Ljetni party odjeća za muškarce
Ako mislite da muškarci ne mogu mnogo birati od kada toaletni za ljetni party, da ste je dobio Internet svi izvrnut. Kombinacije koje možete doći do su čudesne, i vas će biti zaprepašteni na vrste izgleda možete sporta iz trendy ljetne muške mode. , Ovog ljeta, vrijeme je da jarku teških tkanina koje ste povijati za formalni događaj. Ako ste pohađaju jutarnju događaj kao što je zabava na otvorenom, odlučite se za lan ili pamuk hlače hlače, uparen sa svjetlom, čvrste boje, button-down shirt. Ovisno o formalnost o događaju, majice u kombinaciji s ravnim fronted chinos su također odlična opcija. ; Odaberite iz dugih rukava lagane košulje, nego one kratke. Dugi rukavi mogu biti valjane gore za više neformalnih i mladenački izgled, i valjane dolje kada je potrebno više formalni izgled. One vam dati više raznolikosti nego kratkih rukava košulje. , Tiskane majice nisu za svakoga, iako oni izgledaju sjajno na određenim prigodama. Dakle, ako niste sigurni o tome Vaš najsigurniji ulog je solidna boje majicu na raspolaganju u različitim ljetnim bojama. ; Accessorize s kape, šalove i, kao što su arapski muškarci vrat šalove kada su odjeveni za polu-formalni događaj. Uparena s ukupnom odijelo, to daje pravo spoj formalnosti i neformalnosti. Za cipele, isprobajte začinjena cipele ovog ljeta i ostavite japanke za plažu. ; Za ljeto vjenčanje, ovisno o doba dana, odlučiti za platna odijelo nego teška svila odijelo. Izgleda formalne, elegantan i još uvijek je ljetno. Odaberite od jutra boje poput bež ili svijetlo plave boje. Držite unutarnji nositi na lagani bijelu košulju vezane lisicama. Ako ne želite nositi kravatu, odlučiti za svileni šal vrata koja će upotpuniti vaš cjelokupni outfit. Držite cipele formalne odabirom nositi sja, kožne cipele. Ako je večer vjenčanja, držati tkanine slične, i ići za tamnije boje poput tamno plave ili tamno zelene. Čak i Burgundija odijela su vrlo trendy za muškarce. These odijela može povezati s lakšim boji varijante košulje, od izvornih odijelo boje. ; Za više formalni događaj večeri, odijelo je vaš najbolji kladiti. Koliko god je to moguće, držati svjetlo odgovarati, i držati tradicionalne boje ako niste sigurni o tome kakav je to događaj. Spominje kao prije, prekidač kravate za trendy vrata šal ako je moguće, to izgleda kao elegantan. ; Podsjetimo, cijela ideja oko ljetni party haljina i odjeće ove sezone, je pogledati bold with jeftin bojama i uzorcima, ipak se stilski i što je najvažnije, biti udoban. Sličan je slučaj kada je u pitanju ljetni party odjeće za muškarce. To bi trebao biti elegantna, ali svjetlo i prozračno, tako da ćete sami su udobne, i tako su ostali koji gledaju na vas. Haljina i ovog ljeta i čine najveći dio ljetnih vrućina, noseći kao manje i svjetlost što je više moguće.

No comments:

Post a Comment