Thursday 19 April 2012

Kako da biste dobili krv Mrlje Od odjeće

Kada razina dolazi u dodir s odjećom, tamno smeđe mrlje se pojavljuju na njemu. Svi znamo za uklanjanje bilo kakvih mrlja maraka od odjeće je teško. Međutim, uklanjanje mrlje krvi je vjerojatno najteži među njima. Zapravo, to je sadržaj proteina u krvi koji čini zadatak tako teško. Najbolji način da to počistiti je liječiti odjeću kada krv je još uvijek mokro, ipak, to nije uvijek moguće odmah je uklonite. Što više odgoditi liječenje, više problematična posao će biti za vas. Evo, kada govorimo o tome kako da biste dobili krv mrlje iz odjeće smo rješavanju pitanja svježa krv mrlje i stare mrlje krvi odvojeno.
Kako da biste dobili krv mrlje od odjeće?
Prva stvar koju treba učiniti kada je krv mrlja je apsorbirati što veći dio viška krvi što je više moguće s papirnatim ručnicima. Zatim se primjenjuju bilo koji od sljedećih tretmana, kako bi se uklonile mrlje od krvi odjeću:
Vodikov peroksid, a to može pokazati instant rezultate na mrlje krvi. Dip obojeni dio tkanine u vodu, a zatim ulijte malo vodikov peroksid na njega i pustiti ga pjenom. Pričekajte nekoliko sati nakon pjene zaustavlja. Zatim nježno utrljati platno i mrlja bi trebao nestati. Ako se to ne dogodi, a zatim ponovite tretman još jednom. Nakon što su mrlje iz odjeće, isperite ga s vodom.
Soda za pečenje, čišćenje s pečenje soda je sigurna metoda za tkaninu materijala, kao i njegov kemijski sastav su prilično blage u prirodi. Ako je krv je još uvijek mokro, a zatim pospite sodu bikarbonu izravno preko njega. Ako nije, onda bi se pere vodom, a zatim proširila soda za pečenje. To bi trebalo biti učinjeno najmanje četiri puta u razmaku od jednog sata. Zatim, operite ga isključiti u stroj za pranje rublja.
Amonijak; Pripremite rješenje konfuzan jednake količine amonijaka i vode. Dip spužva u smjesu i nanesite spužvom nježno na mrlju. Ako ga koristite na perive tkanine, a zatim amonijak liječenje treba biti slijeđen mimo primjenom deterdžent u tom području i onda ga očistiti s vodom. U slučaju, da ga koristite na suho čiste odjeću, isperite područje s običnom hladnom vodom. Zatim izbrisat iz vode trljanjem suhim ručnikom sa svjetlom potezima. Nastavite to učiniti dok ne postane suha.
Šampon, ovo je najbolji tretman kada je tkanina odjeće je vrlo delikatna. Prvo natapanje obojeni dio odjeće u hladnoj vodi oko pola sata. Zatim mrlja neki šampon na njemu. Zatim protrljajte mrlje lagano prstima, a mrlja će nestati. Operite odjeću u stroj za pranje rublja i pustiti da se osuši. Ako se tkanina se može čistiti samo suhim, a zatim samo isprati područje u običnom vodom i osušite.
Kako da biste dobili post Mrlje krvi iz odjeće?
Kada je mrlja je dovoljno star, onda je liječenje za izlazak iz krvi obilježava treba drugačiji pristup. Za početak, scrape off koricom ostataka suhe mrlje krvi, što je više moguće. Zatim namočite ga u mješavinu blagim tekućim deterdžentom i hladnu vodu preko noći. Sljedećeg jutra, potopiti odjeće u toplu vodu i teških deterdženta za pola sata i isperite običnom vodom. Ako mrlja ne nestane, ponovite postupak još jednom. U slučaju da mrlja je stvarno tvrdoglav, tkanina izbjeljivač se može koristiti za uklanjanje mrlja. Međutim, ne može se koristiti na boju-brzo materijala. Znati više o tome kako ukloniti mrlje krvi.
Nadam se, da imaju jasno razumjeli kako da biste dobili krv mrlje iz odjeće. Na kraju, želio bih podijeliti važnu tip sa svima vama. Nakon liječenju krvi mrlje na tkanina, strogo izbjegavajte korištenje kosu da se osuši odjeću. To je zbog toga toplina kosu će se postaviti u bilo koji od preostalih mrlja, tako loše, da će biti gotovo nemoguće da biste dobili osloboditi od njega.

No comments:

Post a Comment