Friday 30 December 2011

Rustikalni vjenčanje ideje

Brak je velika odluka za svaki par, to je jedan od trenutaka koji svi pamte za odmor svog života. To nije samo sjedinjenje dvije duše, to je slavlje života. To je razlog zašto vam je potrebno društvu svog dragog i kod one. Postoje mnoge aspekte vjenčanje koje ga čine savršen afera. Treba skreću pozornost na svaki aspekt, koji može biti jako zamorno. Za smanjivanje napora, može odlučivati ​​temu za vjenčanje. Nakon vjenčanje temu odlučili, sve morate odlučiti su pozivnice, dekoracije i hrana prema njemu. Ovo štedi napore prolaze kroz neprestan wedding dekoracije i hrana ideje!
Neki žele imati bajka wedding, dok ima nekih koji vole da ostane jednostavna, oni željeli imati na privatnoj ceremoniji u društvu svojih najmilijih. Rustikalni vjenčanja su savršen za takve ljude. Seoski nudi sve što trebate; ljepotu, privatnost i jednostavnost. Možete opustiti na selu, i zaista svakom trenutku, što je teško moguće u gradu. Sljedeći rustikalni ideje wedding će vam pomoći da bi se postigla savršena rustikalni vjenčanja.
Rustikalni pozivnice za vjenčanje
Možete izraditi tvoj seljački pozivnice za vjenčanje jednostavna ali zanimljiva. If vjenčanja ima svoju temu, to bi trebalo odražavati kroz temu. Možete koristiti tipičnih sela elemenata kao što su rafija, mahovina, sijeno, itd. u Vašoj pozivnice. Pitate se kako? Dakle, možete napraviti poziv od ovih stvari sviđa raffia veze or grančica pomicanje, ili koristiti boje, poput mahovina zeleno ili zemljani boji poziv. Slanje pozivnica u starim izgleda kuverte je također dobra ideja, iskoristiti smeđe zgnječen papir za to. Držite jednostavnim riječima poziv, izbjegavajte korištenje žargona i previše cvjetnih jezik. Niti samo da je to u suprotnosti s teme, ali isto tako može zbuniti goste. Dati jasne upute o tome gdje, kada i što vrijeme ceremonija će se održati, nešto poput sljedećeg poziv riječi:
With radosna srca, pozivamo Vas da prisustvuju, vjenčanje, Melisa Johnson, Mike Davidson, na (Dan) (vrijeme) (datum); u (mjesto).
Rustikalni Wedding Dekoracije
Ukrasi igraju važnu ulogu u bilo vjenčanje. Ukrasi očigledno mora biti u skladu s temom. Za rustikalni vjenčanja, maksimalno iskoristiti sela elemenata. Možete to učiniti dodavanjem rustikalnom boje za dekoracije, te nijanse će biti zlato, žuto, mrk, kadulja, crvenka, itd. Graditi temu oko jesen cvijet Kao Calla ljiljane i suncokreta. Možete dodati ovo cvijeće bilo na seljački wedding centerpieces, prolaz ili klupu. Ovo će biti jedna od najboljih rustikalne wedding theme ideje. Umjesto crkvi ili svadbena se dvorana, možete se dogovoriti vjenčanja u pšenici polju ili štali.
Možete doći mjesto vjenčanja u berba automobila, ovo će biti jedan od savršena berba rustikalnom vjenčanje ideje. Vanjski seljački ideje wedding ali ne pružaju mnogo prostora za ukras. Ne zaboravite iskoristiti seljački kantice i naranče. Možete dodati različitih cvjetova poput dahlias, naranče poppies i voća poput naranče u kantu, da ga koristiti kao seljački wedding središnji! Također, imaju srednje barela postavljeni na uglovima na vjenčanju, možete postaviti barel kao gost knjiga stol! Pročitajte više na zemlji svadbene pjesme.
Rustikalni Wedding Izbornik
Potpuno rustikalni izgled se može postići stavljanjem bala sijena uz buffet stolovima! Govoreći o izborniku, zemlja pržena piletina, pirjana govedina, keksi, pržena škampi, meatloaves, krumpir palačinke, deviled jaja, povrća pladanj, pržena rajčica, grah varivo, itd. Kao što je seljački wedding temu, odabrati namirnice koje su jednostavne, kao što je na primjer, možete imati salata od kupusa, makarona i sir, kukuruz na klipu, zapečeni grah, itd. kukuruzni kruh je također potrebno za zemlju wedding! Jednostavan fruit bušiti ili limunada može poslužiti za pića. I za svadbena torta, možete imati jedan starinski kolač crvena baršuna. Pokušajte izbjegavanje egzotične namirnice poput file mignon.
To su neke od najboljih rustikalne vjenčanje ideje. Rustikalni wedding ne samo da će vam dati miran, lijep okoliš, ali će također uštedjeti mnogo novca! Dakle, ići naprijed s tim idejama i učiniti vaše vjenčanje savršen bajke, ali je jednostavan!

No comments:

Post a Comment