Tuesday 20 December 2011

Nozdrva Piercing

Nosnicu piercing je oduvijek bila povezana s Indije i Nepala gdje je tip body piercing je više reći nego samo jedan modni iskaz. Probušena nosa je znak tradicije. According drevnih indijskih custom, žene pierce s lijeve strane njihova noses kako bi bili imati jednostavniji put tijekom poroda i dobiti reljef iz menstrualne boli. Uvođenje u nosnicu piercing su se dogodili tijekom 1960 i 1970-ih hipijima na zapadu. Kako je vrijeme odmicalo, više mladića pronađena inovativne načine kako dalje ga popularizirati.
Danas, nozdrva piercinga su krasi ne samo žene, nego muškarci, kao dobro. Neodobravanja od društva prema uzimajući proboli odavno otišao. Iako postoje neki koji još uvijek gledati na to u lošem svjetlu. Ali oni ne znaju da je čak i egipatskih faraona koristili probiti njihov navels kao obred prolaz i rimski vojnici koristili probiti njihove bradavice naznačiti muškosti. Pa, bez obzira što su vaši razlozi su, pirsing bilo koje vrste su način života sada. Uz sve to na umu, neka ¡ť s pogled na specifičnosti nosnicu piercing podataka. Pročitajte više na nos piercing - na kojoj se strani probušiti.
Visoki nosnicu Piercing
Kada reći nosnicu ili nos piercing je pokazatelj je da je mekan kože ili hrskavice koji okružuje izvan našeg nosna prolaza je probijen. Odluka o mjestu nakit u cijelosti ovisi o nosilac. Možete odabrati da ga nose u ulegnuće ili bilo gdje na nos. Pravedan osigurati provjerite položaj prije šilo može učiniti službeni. Unatoč nakit nosili bilo gdje na nos, najbolje mjesto je na rupica nosa. Žice u nakit ne boli kad je unutar nosa i stvarni nosnicu piercing vrijeme zacjeljivanja će smanjiti u kratkom kao ni kosti dobiva rupičasto. Pročitajte više na nosu piercing informacija.
Nosnicu Piercing Postupak, ako ste mlađi od 18 godina, ne pitajte za roditelja ili skrbnika dozvolu prije nego što napravite odluku. ; Korištenje antiseptik rješenje, šilo prvi čisti nos. ; On / ona će stati pluta u svoje nosnice, tako da je igla to ne puknuti i neće ozlijediti vaše septuma. , S markerom je mjesto koje ste odabrali će biti označen kako bi bili sigurni da vam se sviđa. , Nakon što dati šilo zeleni signal, on / ona će se otvoriti zatvoreni sterilizirana igla upakirano u plastičnu paket. ; Budite svjesni da vaše oči može dobiti vodene i postoji svibanj biti neki krv kada je igla probija kroz nosnicu. ; Polako šilo će uzeti iglu i bušiti nos sa svojim izborom nakit. ; Pluta će biti uklonjeni iz unutrašnjosti nosa i duge žice za nakit dobiva izrezati prema raspoloživom prostoru. ; Kao konačni korak, vaš šilo bi savijali žice unutar nosa. ; Nosnicu Piercing aftercare: "Za nekoliko dana, svoj novi piercing nosnice će izgledati natečene. Ali, nema potrebe da brinete, to je vrlo normalno. Kao što piercinga je tehnički ranu, takav rana će potrajati neko vrijeme da ozdravi. , Nikada ne dodirujte svježe proboli nosnicu ili nakit ako vaše ruke su prljave. Perite ruke prije diranja antibakterijski sapun, sredstva za čišćenje, ili pomicanja nakit. ; Ako želite da ostanu daleko od bilo kojeg nosnicu piercing infekcije, ne zaboravite da očistite ga barem 2 do 3 puta dnevno. Pročitajte više na nosu piercing infekcije. , Koristite slan rješenje naći u ljekarnama očistiti nosnicu. Ili možete napraviti kod kuće. Dovoljno je pomiješati 4 žličice non-iodized s morskom soli i 1 galon prokuhanu vodu. , Nakon što su pranje ruku, umočiti čiste pupoljci pamuk u otopini i očistiti unutar i izvan vaše nosnicu piercing. Obrišite bilo kojeg viška rješenje lijevo na nos s čistom vatom pupoljaka. , Kada se želite prijaviti šminka, ne pokrivaju u nosnicu piercing. Koristi se šminka četke dodirivanje vašeg piercing ili nakit mogu širiti klice ili infekcije. , Zadnji, ali sigurno ne najmanje važno, ne ubaci novi nos nakit dok piercing sam imao 2 do 4 tjedan vremena da ozdravi. ; Za više nosnicu piercing informacije, idite na:; Nose Piercing aftercare, nos piercing Care upute, Ima te imati, detaljni nosnicu piercing informacije koje će zahtijevati prije nego što napravite bilo kakve odluke. Osim tradicionalnih piercing, postoje neki ljudi s više odvažnije i avanturistički stav koji idu za dvokrevetnu nosnicu piercing. To je kada obje strane se probijen s čepovima ili kolut prstena. Bez obzira što se odlučite, uvijek mislim dvaput prije nego što napravite odluku uskladiti i učiniti slijedite nosnicu piercing nepromjenljiv korake u članku.

No comments:

Post a Comment